İşte Beşiktaş-Sivasspor maçında ilk 11'ler - Son Dakika
Spor

İşte Beşiktaş-Sivasspor maçında ilk 11'ler

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği karşılaşma 19.00'da başlayacak. Bu maçta Sergen Yalçın, sakatlıktan dönen Vida'yı ilk 11'de sahaya sürdü. Siyah-beyazlıların hücum hattında ise Kenan Karaman, Güven Yalçın ve Batshuayi görev yapacak.

02.10.2021 18:05  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son 2 haftada galibiyeti bulunmayan Beşiktaş, Sivasspor karşısında 3 puan hasretini sonlandırmak istiyor. 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Yiğidolar ise 2 maçlık galibiyet serisini geliştirmenin planlarını yapıyor.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER DİKKAT ÇEKİYOR

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen 11 isimden Necip Uysal, Domagoj Vida ve Alex Teixeira kadroya alındı. Sakatlığı devam eden isimler Rachid Ghezzal, Georges-Kevin N'Koudou, Mehmet Topal, Cyle Larin, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Welinton Souza ve Francisco Montero oldu. Bu futbolcular kamp kadrosuna alınmadı. Sivasspor'da, Beşiktaş maçı öncesi Aaron Appindangoye ve Leke James'in sakatlıkları bulunuyor.

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan, Josef, Can, Oğuzhan, Kenan, Güven, Batshuayi

Sivasspor: Muammer, Uğur, Goutas, Caner, Ahmet Oğuz, Hakan, Azubuike, Felix, Henrique, Gradel, Kayode

CANLI ANLATIM
İKİNCİ YARI

Dakika 68: Sol kanattan Rıdvan'ın ortasında ön direkte Güven kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Dakika 53: Sol kanattan Gradel'in ortasında Rıdvan ters bir kafa vuruşu yaparak topu kendi ağlarına gönderdi.

İLK YARI

Dakika 42: Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kırmızı kart gördü. Sergen Yalçın, Can'ın sakatlığı nedeniyle topu dışarı göndermek isteyen Serdar'ın taca doğru attığı topa oyun alanı içerisinde müdahale ettiği için kırmızı kart gördü.

Dakika 31: Sağ kanattan sıfıra inen Rosier'in ortasında Güven harika bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi.

Dakika 20: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ön direkte Josef topu aşırttı. Seken topu Sivasspor savunması uzaklaştırdı.

Dakika 12: Kenan'ın indirdiği topla buluşan Batshuayi, ceza sahası yayı içinde dönerek vuruşunu yaptı. Top yandan auta gitti. Hakem de Batshuayi'nin topu kontrol ederken elini kullandığını işaret etti.

İşte Beşiktaş-Sivasspor maçında ilk 11\'ler

Son Dakika Spor İşte Beşiktaş-Sivasspor maçında ilk 11'ler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement