Felipe Melo, Ülkesinin Takımlarından Palmeiras'la Anlaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Felipe Melo, Ülkesinin Takımlarından Palmeiras'la Anlaştı

Felipe Melo, Ülkesinin Takımlarından Palmeiras\'la Anlaştı
24.12.2016 22:35  Güncelleme: 09:06

Galatasaray'ın eski futbolcularından 33 yaşındaki Felipe Melo, ülkesinin takımlarından Palmeiras'la prensipte anlaştı.

Inter'de, teknik direktör Roberto Mancini'nin ayrılmasının ardından yedek futbolcu konumuna düşen ve uzun süredir kulüp arayan Felipe Melo, ülkesine dönüyor.

Brezilya basını, tecrübeli futbolcunun Palmeiras ile prensipte anlaştığını ve ücret konusunu görüşmek için yarın Brezilya'ya gideceğini yazdı.

GALATASARAY 3.7 MİLYON EURO'YA SATMIŞTI

Galatasaray Kulübü, 2015 Ağustos'unda Felipe Melo'yu 3.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Inter'e satmıştı. 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, İtalyan ekibinden yılda 2.6 milyon Euro alıyor.

Felipe Melo bu sezon Inter'de 10 maç forma giydi.

Adı uzun süre Flamengo ile anılan Melo, bu kulübün formasını giymeyi çok istediğini sosyal medya hesaplarından dile getirmiş ve Flamengo formalı fotoğraflarını paylaşmıştı

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Felipe Melo, Ülkesinin Takımlarından Palmeiras'la Anlaştı - Son Dakika


Advertisement