İtalyan güvenlik güçlerinden, Cristiano Ronaldo ve sevgilisinin tatil kaçamağına inceleme - Son Dakika
Spor

İtalyan güvenlik güçlerinden, Cristiano Ronaldo ve sevgilisinin tatil kaçamağına inceleme

Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo ile sevgilisi Georgina Rodriguez'in yaptığı kısa tatil kaçamağı, koronavirüs tedbirlerini ihlal etmiş olabileceklerinden dolayı İtalyan jandarmasının incelemesine takıldı. Güvenlik güçleri, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

28.01.2021 15:23  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez ile yaptığı kısa tatil kaçamağına yönelik İtalyan güvenlik güçleri, ülkedeki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin ihlal edilmiş olabileceği gerekçesiyle inceleme başlattı.

İtalyan Rainews24 kanalının haberine göre, Ronaldo'nun eşiyle 26 ve 27 Ocak tarihlerinde ülkenin kuzeyinde kış turizminin merkezlerinden Courmayeur'a gitmesi, İtalyan jandarmasının incelemesine takıldı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA ORTAYA ÇIKTI

Ronaldo'nun sevgilisinin doğum günü olması sebebiyle ünlü çiftin Courmayeur'a gittiği belirtilen söz konusu hadise, Georgina Rodriguez'in sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı.

Çiftin yaşadığı Piyemonte ile tatile gittikleri Valle d'Aosta'nın Kovid-19 açısından ülkede bölgesel bazda uygulanan risk kategorisinde "turuncu" renkte yer alması ve kurallar gereği bu bölgeler arasında seyahatin yasak olması sebebiyle yolculuk tepki çekti.

SEYAHATLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Sosyal medyada bu tatil eleştiri konusu olurken, Rodriguez'in bir süre sonra Courmayeur'dan yaptığı paylaşımları sildiği belirtildi.

Valle d'Aosta'daki İtalyan jandarmasının ilgili biriminin, Ronaldo ve sevgilisinin seyahatiyle ilgili inceleme başlattığı kaydedildi.

La Stampa gazetesinde de ünlü çiftin seyahat yasağı ihlali gerekçesiyle para cezası alabileceği yazıldı.

Portekiz Milli Takımı'nın kampındayken Kovid-19 testi pozitif çıkan Cristiano Ronaldo'nun, bu şekilde 14 Ekim 2020'de ambulans uçakla ülkesinden Torino'ya dönmesi de İtalya'da tartışma konusu olmuştu.

İtalyan güvenlik güçlerinden, Cristiano Ronaldo ve sevgilisinin tatil kaçamağına inceleme
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İtalyan güvenlik güçlerinden, Cristiano Ronaldo ve sevgilisinin tatil kaçamağına inceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • turgut: mavı mayo bendekının aynısı 0 6 Yanıtla
    Erşan Kuneri : Turgut yapma yanarız Turgut o mavi kadının üstündeki Goradaki mavi don değil bu 4 0
  • Sem : Sen ne iş sin Turgut var galiba sende özenti 4 1 Yanıtla
  • ceza irli: ne yapacaksınız 3150 tl yada euro yada dolar ceza mı vereceksiniz :))) adam 15000 dolar verir 4 kere daha çıkma hakkım var der ve çıkar :) 0 0 Yanıtla
  • Ssk : Turgut angut musun sen bak yakalarsam kutlerim 0 0 Yanıtla

Advertisement