J.r. Bremer Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımında - Son Dakika
Spor

J.r. Bremer Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımında

J.r. Bremer Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımında

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı, Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından biri olan J.R.Bremer ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.1980 doğumlu, 1.91 boyundaki J.R.Bremer profesyonel kariyerine St.

24.10.2013 18:09

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı, Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından biri olan J.R. Bremer ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

1980 doğumlu, 1.91 boyundaki J.R. Bremer profesyonel kariyerine St. Bonaventure Universitesin'den, 2002 yılında Boston Celtics'e transfer olarak başladı. Aynı yıl NBA Çaylak All- Star takımına seçildi. Boston Celtics'te bir sezon geçirdikten sonra, 2003-2004 sezonunda Cleveland Cavaliers'e transfer olan Bremer, aynı sezonu Golden State Warriors'da tamamladı. 3 sayı atan oyuncular arasında uzman kişi ilan edilen J.R. Bremer, 2004 yılında Avrupa'ya transfer olarak kariyerine devam etti. J.R. Bremer sırasıyla, Unicaja Malaga (İspanya), Angelico Biella (İtalya), PAOK BC (Yunanistan), KK Bosna (Bosna Hersek), Spartak Primorie (Rusya), Triumph Lyubertsy (Rusya), Krasnye Krylya Samara (Rusya) ve BC Nizhny Novgorod (Rusya) takımlarında görev aldı. Ocak 2012 yılında İtalya'ya giderek Seri A takımlarından Milano takımına transfer oldu. Geçtiğimiz sezon bir dönem Fenerbahçe forması da giyen J.R. Bremer sonrasında tekrar Armani Milano'ya dönerek sezonu da burada tamamlamıştı. Uzun süredir transfer çalışmaları için J.R. Bremer ile görüşen Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı bu oyuncuyu renklerine bağladı. Takımın Genel Menejeri Boray Dai, Beko Basketbol Ligi'nin yanı sıra Eurochallenge Cup'ta mücadele edeceklerini hatırlatarak, "Bu liglerde Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek için gerekli transfer çalışmalarımızı teknik heyetinde talepleri doğrultusunda yaptık. Bu iki ligde başarılı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Son yaptığımız Bremer'in transferinin takıma faydalı olacağına inanıyoruz. Kulübümüz, kentimiz ve Türk basketboluna hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor J.r. Bremer Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement