Janko ve Emerson Taraftarlarla Buluştu - Son Dakika
Spor

Janko ve Emerson Taraftarlarla Buluştu

Janko ve Emerson Taraftarlarla Buluştu

Trabzonspor'un yeni transferleri Marc Janko ve Emerson bordo-mavili taraftarlarla bulaşarak imza dağıttı.

13.09.2012 15:46

Trabzonspor'un yeni transferleri Marc Janko ve Emerson bordo-mavili taraftarlarla bulaşarak imza dağıttı.

Trabzonspor'un yeni transferleri Marc Janko ve Emerson yenilenen Sadri Şener TS Club mağazasında taraftarlarla bir araya gelerek imza dağıttı. Bordo-mavili taraftar Janko ve Emerson'da formalarına ve kartpostallara imza alarak bol bol fotoğraf çektirdiler.

Düzenlenen imza organizasyonunda ilk olarak konuşan Marc Janko sözlerine herkese merhaba diyerek başladı. Taraftarlara seslenen golcü oyuncu, "Burada bulunmaktan dolayı çok memnunum. Türkiye'nin çok büyük bir kulübü olan Trabzonspor'un bünyesinde olmaktan ötürü çok memnunum. Buraya geldiğimiz ilk günden beri buradaki herkes bize çok sıcak yaklaştı. Benden elimden gelenin en iyisini yaparak buna karşılık vermeye çalışacağım. Bu sezon çok başarılı bir sezon geçireceğimizi umuyorum. Bende bu başarıya elimden gelenin en iyisiyle katkı yapmak istiyorum" dedi.

Brezilyalı oyuncu Emerson ise burada henüz çok kısa bir zaman geçirdiğini belirterek, "Gerek burada gerek şehirde taraftarların oyunculara gösterdiği, taraftarların kulübe gösterdiği ilgiyi çok yakından gözlemliyorum. Bundan dolayı çok memnunum. Buna layık bir karşılık vermek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İyi çalışıyoruz iyi sonuçlar alarak buna karşılık vermek istiyoruz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Janko ve Emerson Taraftarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement