Johan Elmander, Galatasaray hakkında duygusal paylaşımda bulundu! Taraftarların ve hocasının kalbini fethetti - Son Dakika
Spor

Johan Elmander, Galatasaray hakkında duygusal paylaşımda bulundu! Taraftarların ve hocasının kalbini fethetti

Sarı-Kırmızılılar'ın unutamadığı forvetlerden Johan Elmander, Galatasaray'da olduğu dönem hakkında duygusal açıklamalarda bulundu. Elmander, "Hasta halimle, ateşler içinde, kanlar içinde Galatasaray için oynadım. Her şeyimi verdim taraftar için. Bu yüzden çok seviliyorum. Ben de çok seviyorum. Fatih Terim çok özel bir hoca. Çok iyi bir insan. Çalıştığım en iyi teknik direktör" diye konuştu.

13.10.2021 14:33  Güncelleme: 14:36

Galatasaray'da performansından daha çok ortaya koyduğu karakterle taraftarın sevgilisi haline gelen Johan Elmander, taraftarın kalbini fethedecek açıklamalar yaptı. TRT Spor'a konuşan Elmander, özellikle Terim sevgisini vurguladı.

Galatasaraylılar Elmander'i boşuna sevmiyor! Cesur Viking, taraftarların ve hocasının kalbini fethetti

"EN İYİSİ TERİM"

Elmander Fatih Terim hakkında, "Fatih Terim çok özel biri ve benim için çok şey ifade ediyor. Çok iyi bir insan. Çok dürüst. Size hem pozitif, hem negatif eleştiri yapıyor ve ben de bunu seviyorum. Çalıştığım en iyi teknik direktör" ifadelerini kullandı.

"HER ŞEYİMİ VERDİM"

Johan Elmander, taraftarlarla olan ilişkisi için şunları söyledi: Sakat şekilde çok maç oynadım. Ateşler içinde maçlara çıktım. Takım için her şeyimi verdim. Beni sevmelerinin nedeni de bu. Bana kanlı fotoğrafımı gösteriyorlar sürekli. Ben de onları çok seviyorum. Galatasaray benim her zaman kalbimde özel bir yerde kalacak.

Johan Elmander, Galatasaray hakkında duygusal paylaşımda bulundu! Taraftarların ve hocasının kalbini fethetti

Son Dakika Spor Johan Elmander, Galatasaray hakkında duygusal paylaşımda bulundu! Taraftarların ve hocasının kalbini fethetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement