Juve'nin Yıldızından Acı İtiraf - Son Dakika
Spor

Juve'nin Yıldızından Acı İtiraf

Juve\'nin Yıldızından Acı İtiraf

Santiago Bernabeu’da Ronaldo’nun gollerine engel olamayarak gruptaki 3. maçından da galibiyet çıkaramayan Juventus’ta moraller bir hayli bozuk.

24.10.2013 18:00

ÖZGÜR İNCE/ Goal Turkey

Maçın Alman hakemi Manuel Grafe'nin verdiği tartışmalı kararlarla beli bükülen Juventus, özellikle 49. dakikada Giorgio Chiellini'ye çıkan direkt kırmızı karta büyük tepki gösterdi.

Juventus'un İtalyan Milli ortasaha futbolcusu Claudio Marchisio, SportMediaset'e yaptığı açıklamada, ldquo;Kırmızı kartın ardından işler çok karıştı. Real Madrid gibi bir takıma 10 kişi oynamak asla kolay değil. Aslında ilk golden sonra çok iyi reaksiyon gösterdik ancak bu mağlubiyetle gruptan çıkmak çok ama çok zorlaştı. Evimizdeki maçı da kaybetmek; gruptan çıkma hayallerine elveda demek anlamına gelir rdquo; dedi.

Chiellini'ye gösterilen kırmızı kartla ilgili de konuşan Marchisio, ldquo;Kesinlikle haksız bir kırmızı, belki kolu biraz havaya kalktı ancak küçük bir temas vardı. Cristiano Ronaldo istese ayakta kalabilirdi ancak kalmadı rdquo; dedi.

ldquo;HAKEME DEĞİL KENDİMİZE BAKALIM rdquo;

Real Madrid'e karşı alışık olmadığı şekilde sol kanada yakın bir şekilde oynayan Arjantinli forvet oyuncusu Carlos Tevez ise, Sky Sport Italia'ya şöyle konuştu:

ldquo;Bu durumdan kurtulmak için zamanımız var ancak sahada her şeyimizi vermek zorundayız. Takımım bana nerede ihtiyaç duyarsa o bölgede oynarım, bu konuda sorun yok.

Biz sadece kendimizi düşünmeliyiz, hakemi değil. Bu tip hatalar yaptığınızda, Real Madrid sizi affetmez. Hakemi suçlayamam, biz sadece kendi performansımıza bakıp yaptığımız hataları düşünmeliyiz. rdquo;

3-5-2'DEN 4-3-3'E

Juventus teknik direktörü Antonio Conte'nin, son 2 sezondur Serie A'da şampiyonluğa ulaşan takımın alışık olduğu 3-5-2 sisteminden vazgeçip 4-3-3'e dönmesi hayretle karşılanırken, özellikle Tevez'in kenara kayarak etkisinin azaldığı gözden kaçmadı.

Fransız ortasaha futbolcusu Paul Pogba da, Sky Sport Italia'ya, ldquo;Tevez çok güçlü bir futbolcu ve ona hücumda ihtiyacımız var. Tevez için sol kanatta çok çalıştım rdquo; şeklinde konuştu.

Bu arada, maçın ilk yarısında topa sahip olma oranında yüzde 52-48 üstünlük sağlayan İtalyan ekibin, kaleye çekilen şutlarda da 10-4'lük üstünlüğü vardı.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Juve'nin Yıldızından Acı İtiraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement