Kadir Dalkıran İran'da Yapılacak K1 Kick Boks Maçına Çıkacak - Son Dakika
Spor

Kadir Dalkıran İran'da Yapılacak K1 Kick Boks Maçına Çıkacak

Kadir Dalkıran İran\'da Yapılacak K1 Kick Boks Maçına Çıkacak

Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai (Tayland Boksu) Avrupa Şampiyonasında gençler 67 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Kadir Dalkıran, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti.

30.11.2015 16:44

Antalya'da gerçekleştirilen Muaythai (Tayland Boksu) Avrupa Şampiyonasında gençler 67 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Kadir Dalkıran, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

Antrenör İbrahim Yıldız'ın nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kadir Dalkıran, Başkan Salman'ı makamında ziyaret ederek, yapılan şampiyona hakkında ve aralık ayında İran'da yapılacak olan K1 Kick Boks Profesyonel maçı hakkında bilgiler verdi.

Avrupa üçüncülüğünün herkesin kolaylıkla elde edebileceği bir başarı olmadığını söyleyen Salman, "25 Ülkeden 4000 sporcunun iştirakiyle gerçekleşen bir şampiyonada kendi kategorinde rakiplerini geride bırakarak Avrupa üçüncülüğünü elde etmen bizleri gururlandırdı. Yalova'da amatör branşlarda spor yapan sporcularımız önemli başarılara imza atıyor. Belediye olarak elimizden geldiğince destek olmaya özen gösteriyoruz. Önün açık ve başarılı bir sporcusun. İnşallah senin elde ettiğin başarılarla ile daha çok gururlanacağız. Başarılarının devamını diliyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadir Dalkıran İran'da Yapılacak K1 Kick Boks Maçına Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement