Kaptan Eren: Diyarbakır ve Büyükşehir Belediyespor'u Çok Seviyorum - Son Dakika
Spor

Kaptan Eren: Diyarbakır ve Büyükşehir Belediyespor'u Çok Seviyorum

Kaptan Eren: Diyarbakır ve Büyükşehir Belediyespor\'u Çok Seviyorum

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da 4 sezondur kaptanlık yapan Erhan Eren, Diyarbakır kentini ve takımı çok sevdiğini söyledi.

11.08.2014 20:20

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un takım kaptanı Erhan Eren, Diyarbakır'da bulunmaktan gurur duyduğunu söyledi. Aslen Cizreli olan Erhan, 4 sezondur Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da takım kaptanlığı yapıyor.

BİZE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Ankara Kızılcahamamda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeşil - Kırmızılı takımın başarılı ismi ve kaptanı Erhan Eren, iyi bir kadro kurduklarını ve çok iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini söyledi.

Tecrübeli Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan'ın yönetiminde hazırlıkların ve özel maçların çok iyi geçtiğini kaydeden Eren, "Çok iyi bir ortamda idmanlarımızı yapıyoruz. Bu sezon yine hedefe oynayacağız. Geçen sene bir üst lige çıkma şansını Play Off'ta kaybettik. Bu sene hedefimize ulaşmak için canla başla mücadele edeceğiz. Bu anlamda kendime ve arkadaşlarıma sonsuz güveniyorum ve bize güvenenleri de mahcup etmeyeceğiz. Çok iyi durumdayız ve Lige de çok iyi başlangıç yapacağımızı düşünüyorum. Diyarbakır halkını ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u çok seviyorum. Ligin ilk maçını deplasmanda Hatayspor ile ikinci maçımızı da sahamızda Altay iledir. Bu iki maçı üst üste galibiyetle kapatırsak lige süper başlamış oluruz. Büyükte moralimiz olur" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Kaptan Eren: Diyarbakır ve Büyükşehir Belediyespor'u Çok Seviyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement