Kaptan, Fenerbahçe'ye Gözdağı Verdi - Son Dakika
Spor

Kaptan, Fenerbahçe'ye Gözdağı Verdi

Kaptan, Fenerbahçe\'ye Gözdağı Verdi

Akhisar Belediyespor'un kaptanı Emrah Eren, "Bu tür maçlarda futbolcuların motivasyonu çok farklı olur." dedi.

26.03.2013 14:40  Güncelleme: 14:45

Spor Toto süper lig'i ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un kaptanı Emrah Eren, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe'ye gözdağı verdi.

"Bu tür maçlarda futbolcuların motivasyonu çok farklı olur" diyen Emrah, takım olarak büyük maçlarda çok daha iyi futbol oynadıklarını hatırlatarak, "İlk yarıda Türk Telekom Arena'da Galatasaray'la başa baş mücadele etmemize rağmen yenilmiştik. Fenerbahçe de bu hafta karşısında çok çetin bir rakip bulacak. Kolay lokma olmadığımızı herkes görecek" dedi.

Son maçta Sivasspor karşısında aldıkları galibiyetin kendilerine büyük moral verdiğini sözlerine ekleyen Emrah Eren son haftalar için şunları söyledi:

"Ligde üst üste çok zor maçlar oynayacağız. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor müsabakalarında alacağımız her puan, bizim için kar sayılır. Ama kalan 5 karşılaşmanın tümünde kazanmak için sahaya çıkacağız. Ligin en pozitif futbol oynayan kadrolarından biriyiz. Her an her şeyi yapabilecek kapasitemiz var. Biz bu takımın ligde kalacağına inanıyoruz." - Manisa/ Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kaptan, Fenerbahçe'ye Gözdağı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement