Karabükspor Başkanı Şahin: "Ligde Kalacağız" - Son Dakika
Spor

Karabükspor Başkanı Şahin: "Ligde Kalacağız"

Karabükspor Başkanı Şahin: "Ligde Kalacağız"

Ligde kalmak için hala 90 dakikalarının olduğunu belirten Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, "Fenerbahçe'yi yeneceğiz ve kümede kalacağız."

15.05.2013 17:18  Güncelleme: 17:26

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, ligde kalmak için hala 90 dakikalarının olduğunu belirtti, " Fenerbahçe'yi yeneceğiz ve kümede kalacağız" dedi.

Cumartesi akşamı karşılaşacakları Fenerbahçe'yi mağlup ederek kümede klacaklarını söyleyen Başkan Nevzat Şahin, "Fenerbahçe maçı tabiri caizse bıçağın kemiğe dayandığı bir maç. Her şeyde bizim elimizde. Hala bir 90 dakikamız var. Fenerbahçe gibi büyük ve güçlü bir camia ile karşı karşıya geleceğiz. Biz de ona göre hazırlanıyoruz" diye konuştu. Taraftarın desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, şöyle devam etti:

"Bize 90 dakika susmadan bu takımın arkasında yüreklendirecek, cesaretlendirecek 12'inci adama bu maçta çok ihtiyaç var. Bilet fiyatlarıı da kale arkası 20 TL ve kapalı tribünü 40 TL'den satışa sunulacak. Bayrak da yaptırıyoruz. İnşallah karnaval havası içerisinde fair play çerçevesinde bu 90 dakikayı geçeriz."

"KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK"

Talihsiz sonuçlar aldıklarını, Sanica Boru Elazığspor maçında gayet iyi oynadıklarıı, ancak penaltı kaçırdıklarını, son Sivasspor maçında da iyi oynamalarına rağmen kehndi kalelerine gol attıklarını vurgulayan Başkan Şahin, sözlyerini şöyle sürdürdü:

"Korkunun ecele faydası yok. Biz bu mücadeleyi gösterirsek Fenerbahçe'yi yeneceğimizi düşünüyorum. Futbolcularımızda da stres var. Taraftarlarımızı çok üzdük. Taraftarlarımızın bu yıl son kez takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Gelip bizle beraber o 90 dakikada, o havayı teneffüs etsinler, takımlarını desteklesinler. Aleyhte herhangi bir şeyde bulunmasınlar. Fair play çerçevesinde taraftarımızın da ne kadar centilmen bir taraftar olduğunu tüm Türkiye'ye göstersinler."

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabükspor Başkanı Şahin: 'Ligde Kalacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement