Karaköprü Belediyespor Velimeşe'ye Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Karaköprü Belediyespor Velimeşe'ye Hazırlanıyor

Karaköprü Belediyespor Velimeşe\'ye Hazırlanıyor

Karbel Karaköprü Belediyespor TFF 3. lig’de 14. hafta maçında deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

21.11.2018 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karbel Karaköprü Belediyespor TFF 3. lig'de 14. hafta maçında deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 3. lig 1. grupta yer alan Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor pazar günü deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarına tesislerinde yaptığı çalışmayla başladı. Kırmızı siyahlı ekip Gebzespor maçında alınan galibiyetin moraliyle antrenmanlarını sürdürürken, Velimeşespor deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı Gebzespor maçında iyi bir mücadele örneği sergileyerek galip geldiklerini kaydetti. Yozgatlı, "Sahamızdaki ilk maçta taraftarımızın da güzel desteğiyle önemli bir galibiyet aldık. Artık o maçı geride bırakıp Ergene Velimeşespor maçına odaklandık ve çalışmalarımıza başladık. Zorlu bir deplasmana gideceğiz ancak oradan galibiyetle dönecek güçteyiz. İnşallah istediğimiz sonucu alıp döneriz" dedi.

Antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapılırken, idmanı Karbel Karaköprü Belediyespor 2. Başkanı Mithat Şaka ve yöneticiler Ahmet Badıllı ile Necati Topal da takip etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karaköprü Belediyespor Velimeşe'ye Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement