Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe Maçı Notları - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe Maçı Notları

Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe Maçı Notları
08.05.2011 20:00

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde bulunan Bağlar Saray Otel'de konaklayan Fenerbahçe kafilesi, bugün saat 18. 30 sıralarında otelden ayrılarak maçın oynanacağı Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'na geldi.

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde bulunan Bağlar Saray Otel'de konaklayan Fenerbahçe kafilesi, bugün saat 18. 30 sıralarında otelden ayrılarak maçın oynanacağı Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'na geldi.

Fenerbahçe ve Kardemir Karabüksporlu oyuncular antrenman için sahaya çıkarken, "Baş tacımız annelerimiz, anneler gününüz kutlu olsun" yazılı pankartla sahaya çıktı. Daha sonra her iki takımın futbolcuları tribünlerde bulunan kadınlara karanfil verdi.

Kale arkalarında bulunan tribünlerin yapılması nedeniyle kapalı ve maraton tribünlerinin olduğu 3150 kişi kapasiteli Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda, kapalı tribünde 200 Fenerbahçeli taraftara yer ayrıldı. Ancak, maraton tribünün bir bölümünde yaklaşık 100 Fenerbahçe taraftarı Karabükspor taraftarlarından bilet alarak tribünlerdeki yerini aldı. Biletler maraton tribünleri için 200 TL'den, kapalı tribün için ise 250 TL'den satıldı. Kapalı tribün tamamen dolarken, maraton tribünün bir bölümü boş kaldı. 200 polis çevre illerden gelirken yaklaşık 700 polis güvenliği sağladı.

Maçı TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Fenerbahçe As Başkanları Ali Koç, Nihat Özdemir, Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Hakan Dinçay, Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Ali Atalay izledi. - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe Maçı Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement