Kartal'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Spor

Kartal'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları

Kartal\'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları

Kartal Belediyesi, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler ve gösteriler düzenleyecek. Dragos Su Sporları Merkezi'nde yapılacak etkinlikte su sporları yarışları ve gösterileri gerçekleştirilecek. Mahalleler arası yarışma da düzenlenecek olan etkinliğe tüm sporseverler davet edildi.

07.07.2023 11:37  Güncelleme: 11:43
Kartal'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler ve gösteriler düzenlenecek. Konuyla ilgili Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Kabotaj Bayramı dolayısıyla İstanbul'un en güzel sahil kıyılarından birine sahip olan Kartal'da renkli bir kutlama programı organize ettik. Tüm sporsever komşularımızı bekliyoruz" dedi.

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Hizmetleri, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında kutlama etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 9 Temmuz Pazar günü 11: 00-19: 00 saatleri arasında belediye tarafından su sporları tesisi haline getirilen Dragos Su Sporları Merkezi'nde yapılacak. 'Yüzme' ve 'Dragon Bot Yarışları' gibi çeşitli su sporları etkinliklerinin yanı sıra, dalış, kürek ve flyboard gösterileri de gerçekleşecek.

MAHALLELER ARASI YARIŞMA DÜZENLENECEK

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan 'Mahalleler Yarışıyor Dragon Bot Yarışları' kapsamında her mahallenin ayrı bir takım kuracağı organizasyonda 18 yaş üstü sporseverler yarışacak. 1 kilometre serbest yüzme yarışlarının da düzenleneceği etkinlikte, "Veteranlar" kategorisinde de yarışılacak. Kürek gösterisi etkinliklerinde ise Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi kursiyerleri gösteriler sergileyecek.

"İLÇEMİZİN SAHİP OLDUĞU ZENGİN POTANSİYELİ DEĞERLENDİRİYORUZ"

Tüm sporseverleri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinliğe davet eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Denizlerimizdeki hakimiyet ve bağımsızlığımızın sembolü olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla İstanbul'un en güzel sahil kıyılarından birine sahip olan Kartal'da renkli bir kutlama programı organize ettik. Birbirinden heyecanlı su sporları yarışları ve gösterilerine imza atacağımız etkinlik programımızı ise ilçemizin sahip olduğu zengin potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek komşularımızın hizmetine açtığımız Dragos Su Sporları Merkezi'mizde gerçekleştireceğiz. Hazırladığımız bu heyecan dolu etkinliğe tüm sporsever komşularımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kartal'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement