Karting Şampiyonları Türkiye'yi Temsil Edecekler - Son Dakika
Spor

Karting Şampiyonları Türkiye'yi Temsil Edecekler

Karting Şampiyonları Türkiye\'yi Temsil Edecekler

Türkiye Karting Şampiyonası 3'üncü ayağı ve Rotax Max Chalenge 2013 Türkiye yarışlarında dereceye girenler kupa ile ödüllendirildi.

23.06.2013 20:13  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü organizasyonuyla iki gün süren Türkiye Karting Şampiyonası 3'üncü ayağı ve Rotax Max Chalenge 2013 Türkiye yarışlarında dereceye girenler kupa ile ödüllendirildi. Rotax Max Chalenge Senior Max kategorisinde Berk Durak, Junior kategerosinde Azerbeycanlı Gülhüseyin Abdullayev ABD'de yapılacak Dünya final yarışlarında Türkiye'yi temsil edecekler.

Körfez Yarış Pisti'nde iki gün süren Karting Şampiyonası 3'üncü ayağı ve karting yarış serisi olan Rotax Max Chalenge yarışları yapıldı. Türkiye Karting Şampiyonası 3. Ayak yarışları Mini kategorisinde 1. Sarp Atasever, 2. İzel Karasu, 3. Hatice Quliev. Junior kategorisinde 1. Berkay Besler. 2. Gülhüseyin Abdullayev, 3. Bora Özcan. Senior kategorisinde 1. Berk Durak, 2. Gülhüseyin Abdullayev, 3. Orçun Aydemir. Master kategorisinde 1. Mehmet Çınar, 2. Kerem Zengin, 3. Osman Aydemir kupa almaya hak kazandı.

ABD'DE TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEKLER

Yarışlarda Senior Max ve Junior Max kategorilerinde birinci olan pilotlar Kasım ayında ABD'nin New Orleans şehrinde yapılacak olan RMC Grand Final'de Türkiye'yi temsil edecekler.Junior Max kategorisinde 1. Gülhüseyin Abdullayev, 2. Zeynep Şen olurken Senior Max kategorisinde 1. Berk Durak, 2. Orçun Aydemir, 3. S. Kuzey Eroldu kazandı. Master kategorisinde ise 1. Kerem Zengin, 2. Mehmet Çınar ve 3. Osman Aydemir kupa almaya hak kazandı.

Senior Max kategorisinde Berk Durak ile Junior Max kategerosinde Azerbeycanlı Gülhüseyin Abdullayev ABD'nin New Orleans şehrinde yapılacak Dünya final yarışlarında Türkiye'yi temsil edecekler. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karting Şampiyonları Türkiye'yi Temsil Edecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement