Kasımpaşa Tahkim'e Başvurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kasımpaşa Tahkim'e Başvurdu

Kasımpaşa Tahkim\'e Başvurdu
17.01.2014 15:29

Kasımpaşa Kulübü, Beşiktaş maçının tekrar kararı nedeniyle TFF Tahkim Kurulu'na itirazda bulundu.

Kasımpaşa Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Spor Toto Süper Lig'de oynadıkları Beşiktaşmaçının tekrarına ilişkin kararı için TFF Tahkim Kurulu'na itiraz etti.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının kural hatası gerekçesiyle tekrar edilmesi yönünde alınan karar üzerine yasal yollar kullanılarak Tahkim Kurulu'na itiraz edildiği bildirilerek, şöyle denildi:

"Beşiktaş maçının tekrarına ilişkin alınan karara karşın yasal haklarımızın kullanılması doğrultusunda bugün Tahkim Kurulu'na itirazımızı yapmış bulunmaktayız. Geçmiş dönem Tahkim Kurulu kararları ve uluslararası örnekler dikkate alındığında son derece hatalı olan bu kararın bağımsız Tahkim Kurulu üyeleri tarafından hakkaniyetle değerlendirileceğine inancımız tamdır. Bu konuda gerek ulusal mecrada gerekse UEFA ve FIFA nezdinde haklılığımızın sonuna kadar takipçisi olacağımızı değerli spor kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kasımpaşa Tahkim'e Başvurdu - Son Dakika


Advertisement