Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: Beş golle kaybetmek üzücü - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: Beş golle kaybetmek üzücü

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: Beş golle kaybetmek üzücü

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş'a 5-2 yenilen Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi. Özdeş, Beşiktaş'ın formda olduğunu ve ilk 20 dakikada savunma arkasına giden bir topla geriye düştüklerini belirtti. İkinci yarıda oyun formatında değişiklik yaptıklarını vurgulayan Özdeş, takım oyunu oynamaya çalıştıklarını ancak 5-2 mağlup olduklarını ifade etti. Özdeş, gelecek yıl daha güçlü bir Kasımpaşa için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

03.06.2023 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında ağırladığı Beşiktaş'a 5-2 yenilen Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş, yaşadıkları mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını dile getirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, "Formda bir Beşiktaş'a karşı oynadık. Beş golle kaybetmek üzücü. İlk 20 dakikada işler yolunda giderken savunma arkasına giden bir topla geriye düştük. Bu, Beşiktaş'ın coşkusunu arttırdı. Benzer bir pozisyonda skor 2-0 oldu." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda oyun formatında değişiklik yaptıklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "Amacımız gol atıp oyuna ortak olmaktı. Takım oyunu oynamaya çalıştık. Ancak 5-2 mağlup olduk. Bu sürece kadar çok önemli maçlar oynadık. 4 maçta 10 puan topladık. Bu, bizim sıralamamızı belirledi. Son maçı kazanıp konumumuzu korumak istiyoruz. Çok önemli duruş gösterdi oyuncularımız. Bu seneki hedefimizi gerçekleştirdik. Gelecek yıl daha güçlü bir Kasımpaşa için çalışacağız." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: Beş golle kaybetmek üzücü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement