Kavalcı: Son Söz Fernandes ve Almeida'nın - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kavalcı: Son Söz Fernandes ve Almeida'nın

Kavalcı: Son Söz Fernandes ve Almeida\'nın
14.01.2014 14:42

Beşiktaş Yönetici Ahmet Kavalcı, sözleşme uzatma konusunda son sözün Manuel Fernandes ve Hugo Almeida'da olduğunu söyledi.

Ara transfer döneminde henüz kadrosuna yeni oyuncu katamayan Beşiktaş'ta, gözler Fernandes ve Almeida'ya çevrildi.

Sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek iki Portekizli futbolcu ile ligin ilk yarısı devam ederken masaya oturan Yönetim Kurulu, anlaşma sağlayamamıştı.

Almeida'ya yıllık 2.5 milyon euro teklif eden yönetim, Fernandes'e de yıllık 2.5 milyon euro ve yaklaşık 2 milyon euro imza parası önermişti.

Futbol A Takım’ında sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Antalya kampında bu görüşmelerle ilgili bilgi verdi.

Kavalcı, Fernades ve Almeida konusunda beklemede olduklarini söylerken, "Biz teklifimizi yaptık. Oyuncuların kararını bekliyoruz. Sanırım bu iş sezon sonuna kalacak. Devre arasında yeni sözleşme imzalayacağımızı tahmin etmiyorum. Futbolcularımız durumlarını değerlendirip bize haber verecekler" dedi.

Tekliflerini yükseltmeyeceklerini dile getiren Kavalcı, son sözün Fernandes ve Almeida'da olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü, Almeida ve Fernandes'in sözleşmesini 3 yıl uzatmak istiyor.

Sakatlar can sıkıyor

Beşiktaş ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Tomas Sivok yarın ülkesi Çek Cumhuriyeti’nde dizinden operasyon geçirecek.

Öte yandan Beşiktaş, kampın ikinci hazırlık maçında Güney Kore takımı Gyeongnam ile karşılacak. Mücadele yarın saat 18.00'da oynanacak. Beşiktaş'ın Antalya kampı sürüyor. Siyah-beyazlıların son antrenmanına sakatlıkları bulunan Sivok ve Necip'in yani sıra ağrıları bulunan Almeida da katılmadı.

Antrenmanın ardından kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tedavileri süren oyuncular hakkında bilgi verdi. Kamp dönemlerinde yoğun antrenman programları nedeniyle sakatlıkların artabileceğine dikkat çeken Karanlık," Necip Uysal'ın sağ arka adalesinde zorlanma var. Tedavisine başladık. Necip'in ikinci yarının ilk haftasında oynanacak Trabzonspor maçına yetişeceğini düşünüyorum. Almeida'nın ise karın kasında ağrıları bulunuyor. Çok ciddi bir problemi yok. Bu yoğun dönemde oyuncularımızı en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Ülkesi Çek Cumhuriyeti’nde opresyon geçirecek Sivok'un durumuna da değinen Karanlık,"Sivok Prag'da atroskopi olacak ve atroskopinin ardından durumu netleşecek. Ben bugüne kadar hiç bir oyuncumuz için zaman vermedim. Sivok için de sahalara ne zaman döneceği konusunda tahminde bulunamam. " dedi.

Yaklaşık 3 yıl önce sağ diz çapraz bağları kopan Sivok, ameliyat olmuş ve uzun süre forma giyememişti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kavalcı: Son Söz Fernandes ve Almeida'nın - Son Dakika


Advertisement