Kaymakam Damatlar, Voleybol Yaz Okulunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Kaymakam Damatlar, Voleybol Yaz Okulunu Ziyaret Etti

Kaymakam Damatlar, Voleybol Yaz Okulunu Ziyaret Etti

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ve Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Silifke Kapalı Spor Salonunda açılan Voleybol Yaz okulu antrenörlerini ve öğrencilerini ziyaret etti.

06.07.2012 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ve Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Silifke Kapalı Spor Salonunda açılan Voleybol Yaz okulu antrenörlerini ve öğrencilerini ziyaret etti.

Voleybol Milli Takımı eski antrenörü Mithat Barım baş antrenörlüğünde açılan yaz voleybol okulunda Handan Durmuşlu, Ecem Yıldız, Tuğba Aksu, Ahu Ahmet, Aziz Kıcalı, Eyüp Doğan görev alıyor. Silifke'de voleybola ilginin çok iyi olduğunu ifade eden Antrenör Mithat Barım, yaklaşık 200 öğrenci ile yaz okulunun devam ettiğini, Voleybola yeterli destek sağlandığında Silifke'den birkaç tane takım çıkabileceğini ifade etti.

Her gün 90 kilometre Mersin'e gidiş-geliş yaparak öğrencilerin eğitimi için Silifke'ye geldiğini ifade eden Barım, "Silifke halkı sporu çok seviyor. Bunu yaz okulumuza gelen öğrencilerin fazlalığından anlayabiliyoruz. Hiçbir ilçede 200'ü bulan öğrenci olmamıştı bu güne kadar. Bundan çok mutluyuz" dedi.

Gençlere voleybolu sevdirmek ve spora yöneltmek amacıyla açılan voleybol yaz okuluna emeği geçen herkese çok teşekkür eden Kaymakam Fatih Damatlar da, "Öğrencilerimizin sporu severek yaz okuluna gelmelerinden çok memnun oldum. Öğrencilerimiz uygunsuz işler yerine yaz tatilini spor yaparak geçirmeleri ayrı bir övünç kaynağı. Öğrencilerimizden her gün mutlaka spora ve kitap okumaya zaman ayırmalarını istiyorum. Bazı velilerimiz yanlış düşünerek çocuklarını spora göndermiyor. Buna hiç katılmıyorum. Spor yapan bir öğrenci mutlaka derslerinde de başarılı olur. Çünkü spor yapan öğrenci düzenli ve disiplinli olur. Silifke halkı spor alanında çok duyarlıdır. Mutlaka açılacak olan bir takım için destek verenler, sponsor olacak olanlar çıkacaktır. Ben Şimdiden destek verecek olanlara da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kaymakam Damatlar, Voleybol Yaz Okulunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement