Kayseri Erciyesspor, 7 Futbolcuyu Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor, 7 Futbolcuyu Kadrosuna Kattı

Kayseri Erciyesspor, 7 Futbolcuyu Kadrosuna Kattı

Mavi siyahlı ekip, Vleminckx, Sinan Kaloğlu, Cem Can, Azofeifa, Murat Akın, Ferhat Çapa ve Uğur Demirkol ile sözleşme imzaladı.

26.06.2013 14:11  Güncelleme: 14:21

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Melikgazi Belediyesinde düzenlenen törende, geçen sezonun ikinci yarısında Gençlerbirliği'nde kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Belçika'nın Club Brugge takımında bulunan  golcü oyuncu Björn Vleminckx ile Gençlerbirliği'nden Cem Can, Randal Azofeifa ve Ferhat Çapa, Sanica Boru Elazığspor'dan Sinan Kaloğlu, Torku Konyaspor'dan Murat Akın ve Ankaragücü'nden Uğur Demirkol, kendilerini Kayseri Erciyessporlu yapan sözleşmelere imza attı.

Kulüp Başkanı Ziya Eren, transferlerin kulübe hayırlı olmasını temenni etti. Yeni sezon hazırlıklarının başlamasından önce transferi büyük ölçüde tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Eren, 7 oyuncunun da çok kaliteli olduğunu dile getirerek, yeni transferlerle daha da güçlendiklerini kaydetti.

Törene, Kayseri Erciyesspor Kulübü Onursal Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, teknik direktör Fuat Çapa, kulübün ikinci başkanı Enes Özhaseki, basın sözcüsü Kaan Savruk ve diğer yöneticiler de katıldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor, 7 Futbolcuyu Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement