Kayseri Erciyesspor Seriyi Yakalıyor - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor Seriyi Yakalıyor

Bank Asya 1.Lig'de kendi sahasında İstanbul Güngörenspor'u 2-0 yenen Kayseri Erciyesspor'da yükseliş devam ediyor.

04.03.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig'de kendi sahasında İstanbul Güngörenspor'u 2-0 yenen Kayseri Erciyesspor'da yükseliş devam ediyor.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, ligdeki iddialarının devam ettiğini söyleyerek bunu başaracaklarına inandıklarını kaydetti.

Kötü hava ve saha şartlarına rağmen oyuncuların iyi mücadele ettiğini söyleyen Şentürk, "4 haftadır mücadele seviyemiz yüksekti ancak bunu skora yansıtamıyorduk. Çaykur Rizespor maçında bunu başardık ve galibiyetle tanıştık. Bu hafta da yine iyi oynadık ve iyi mücadele ederek, İstanbul Güngörenspor karşısında 2-0'lık skora ulaştık. Sahada mücadele eden her iki takımı da kutluyorum. İddiamız devam ediyor. Baştan beri süre gelen ilk 2 hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz" dedi.

Şentürk ayrıca saha ve tesisleri bakımlı hale getiren Kocasinan ve Melikgazi Belediyelerine teşekkür etti.

İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu ise, oyuna kötü başladıklarını söyleyerek, "Maçın 20. dakikasından sonra kendimize geldik. 2. yarıya daha istekli ve arzulu başladık. Penaltı öncesine kadar 2 pozisyonumuz vardı. Bu pozisyonları gole çevirebilseydik maçı kazanabilirdik ama olmadı. Erciyesspor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.

Bir an önce toparlanmayı istediklerini belirten Göksu, "Zaman ilerliyor ve lig kısalıyor. Elimizden geleni yapıp toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Lig sonu nerede olacağımızı göreceğiz. Haftaya oynayacağımız Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına bir an önce başlayacağız" şeklinde konuştu.

Kayseri Erciyessporlu Volkan Özcan ise, son haftalarda iyi mücadele ettiklerini ancak bunu skora yansıtamadıklarını anımsatarak, "Çaykur Rizespor ve Güngörenspor maçlarıyla galibiyeti yakaladık. Önümüzde Giresunspor maçı var. Bu maça iyi hazırlanıp yine galip gelmek arzusundayız" dedi.

İstanbul Güngörensporlu Özgür Ergün de şunları söyledi:

"Hava ve saha şartları çok kötüydü. Takım olarak elimizden geleni yaptık. Maçın başında kritik biir gol yedik. Toparlanmaya çalıştık ve ikinci yarıya başladık. Penaltı pozisyonu bana göre penaltı değildi. Erciyesspor'u kutluyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor Seriyi Yakalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement