Kayseri Kaskispor'da Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

Kayseri Kaskispor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Kayseri Kaskispor\'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Erciyes Cup da İstanbul Üniversitesine yenilen olan Kayseri Kaskispor'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

29.09.2012 21:38

Erciyes Cup da İstanbul Üniversitesine yenilen olan Kayseri Kaskispor'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Kayseri Kaskispor Antrenörü Ayhan Avcı "Pota altında uzun oyuncu sorunu yaşadık" dedi.

Kaskispor antrenörü Avcı yaptığı açıklamada, "İki uzun oyuncumuzun liglerinin devam etmesinden dolayı İstanbul Üniversitesi karşılaşmasında pota altında uzun oyuncu sıkıntısı çektik. Geçtiğimiz sezonun başarılı oyuncusu Latoya Sanders'in babasının vefatından dolayı oyuncumuz 7 aydır yeterli olarak antrenman yapamadı. Ancak bugün sahada mecburen oynattık. Sezon öncesi olması nedeniyle oyuncularımıza antrenman yüklüyoruz. Bunun neticesinde oynanan maçlarda oyuncularımız yorgun düşmesi gayet normal. Biz bu sezon takımımızın yaş ortalamısını düşürdük. Bugün kü karşılaşmada geriye düştüğümüz anlarda oyuncularımızın demorolize olması mağlubiyette büyük etkendi. Zaten bu oyunla kazanma şansımız yoktu. İlk maçımız İstanbul Üniversitesi ile oynayacağız. Sanırım lige istediğimiz gibi başlayamacağız. Bir ay sonrasında istediğimiz seviyede olacağız . Bugün sahada takımımızın iyisi genç oyuncumuz Ayşegül'dü" dedi.

İstanbul Üniversitesi antrenörü Aydın Uğuz ise yaptığı açıklamada "Bugün iyi savunma yapmaya çalıştık ve bunu da başardık" dedi. Mükemmel bir organizasyonun içinde bulunduğumuzdan dolayı bizi davet eden Kayseri Kaskispor'a teşekkür ederiz. Burada tabi ki herkes takımlarını deniyor. Çoğu takımın eksik veya sakat oyuncusu var. Her takım mümkün olduğunda iyi şeyler yapmaya çalışıyor. Bizde özellikle iyi savunma yapmak istiyorduk. Bunu da başardık gibi görünüyor. İyi oynadığımız içi memnunum" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Kaskispor'da Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement