Kayserispor'da Üç Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika
Spor

Kayserispor'da Üç Doğum Günü Kutlaması

Kayserispor\'da Üç Doğum Günü Kutlaması

Kayserispor'da Bobo, Steinsson ve Nurettin Kayaoğlu'na sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

12.01.2013 10:24  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor'un Antalya'daki hazırlık kampı devam ederken, futbolcular Bobo, Steinsson ve Nurettin Kayaoğlu'nun doğum günü kutlandı.

Ülkesinde menisküs ameliyatı geçiren Riveros Nunez de kampa katılırken, sağbek Steinsson'un halen ağırlık çalıştığı öğrenildi.

Kayserispor'un önümüzdeki cumartesi gününe kadar sürecek Antalya kampında, transfer görüşmesinde kulübüyle ilgili sorun çıkan Jaja dışında noksan bulunmuyor.

Galatasaray'dan kiralanan ön libero Ceyhun Gülselam ile Hollanda'nın Ajax takımından transfer edilen orta saha oyuncusu Yener Arıca'nın gerek antrenman gerekse özel maçlardaki performansları ve takıma uyumları, yöneticiler ve teknik kadro tarafından beğenildi.

Ceyhun'un, geçirdiği ameliyat sonrası ağırlık çalışmaları yapan Riveros Nunez'in yarattığı boşluğu doldurduğu gözlemlenirken,sağbekte de Kamil Ahmet Çörekçi'nin formayı kaptığı görüldü.

YAŞ GÜNLERİNİ KAMPTA KUTLADILAR

Bu arada geçtiğimiz günlerde 3'üncü kez baba olan golcü futbolcu Bobo ile sakatlığı tam olarak geçmeyen Steinsson ile genç oyuncu Nurettin Kayaoğlu yeni yaşlarını Antalya susesi oteldeki kampta kutladılar. Sarı kırmızılı 3 oyuncunun yaş gününde takım arkadaşları ile teknik direktör Robert Prosinecki, onlara çeşitli armağanlar verdi

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kayserispor'da Üç Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement