Kayserispor Kötü Gidişe "Dur" Diyemedi - Son Dakika
Spor

Kayserispor Kötü Gidişe "Dur" Diyemedi

Kayserispor Kötü Gidişe "Dur" Diyemedi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ise "Bu galibiyeti hastanede yatan başkanımıza hediye ediyorum" diye konuştu.

22.10.2012 23:06

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kendi sahasında yenilen Kayserispor'un Teknik Direktörü Robert Prosinecki, maçtan hayal kırıklığı ile ayrıldıklarını ifade ederken

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ise "Bu galibiyeti hastanede yatan başkanımıza hediye ediyorum" diye konuştu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki, "Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Türkiye liginde hiçbir maç kolay değil. İstanbul orta sahada bekledi ve kontra atağa çıkmaya çalıştı. Bir hatamız pahalıya mal oldu. Sonra da birkaç şansımız vardı ama yeterli beceri gösteremedik. Hayal kırıklığı ile ayrıldık. Bunlar futbolda olan şeylerdir. Yarından itibaren neleri eksik yaptık ve bunları nasıl düzeltebiliriz onları oyuncularıma artıracağım. Bu takımın kalitesine inanıyorum ve haftalar ilerledikçe daha kaliteli bir Kayserispor izleyeceğiz" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Bobo ise yaptığı değerlendirmesinde, "Böyle bir maç olacağını açıkçası bekliyorduk. İstanbul BB rakibinin hatalarıyla sonuca giden bir takımdı. Artık bu maçı geride bırakmak gerekiyor. Çok fazla üzülmememiz gerekiyor. Tabiki yaptığımız hatalarımız var ama onları düzeltmeye çalışacağız" diye konuştu.

Cleyton ise, "Hiçbir bahane yok. İstediğimiz gibi oynayamadık. Beklediğimiz şekilde 90 dakikayı geçiremedik. Maçın hiçbir anında onların sahasında etkili olamadık. Baskımızı hissettiremedik. Böyle olunca kaybediyorsunuz. Takım halinde çok kötü oynadık" şeklinde konuştu.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, başlamadan önce bu galibiyeti hastanede olan başkanlarına hediye ettiklerini belirterek, "Sahada bizi destekleyen taraftarımıza hediye ediyorum. Maç için iyi hazırlandık. Kayseri'nin iyi ve tehlikeli bir takım olduğunun farkındaydık. Biz buna iyi çalıştık ve topu kaybettiğimizde rakibin çıkışı olan oyuncuları durdurduk. Kayseri bizim kalemize gelmekte zorlandı. İkinci yarı daha iyiydik ve doğru zamanın gelmesini bekledik ve beklediğimiz gibi pozisyonu bulduk. Sonra kalemizi gayet iyi bir şekilde savunduk. Çok çabalasa da rakip kalemize yaklaşamadı" dedi.

Büyükşehir Belediyespor'un başarılı oyuncusu Gökhan, "Burada zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Bizim de fazla mücadele etmemiz gereken maçtı. Pas kanallarını kapatmak istedik. İlk yarı bunu yapamadık ama ikinci yarı bunu iyi yaptık. Pozisyonlar da bulduk. Kayserispor da iyi oynadı ama hak eden taraf bizdik. Bu galibiyeti hastanede yatan başkanımıza hediye ediyoruz" diye konuştu.

Çağatay ise, "Çok iyi hazırlandık. Kazanmak için geldik ve istediklerimizi sahaya yansıttık" ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor Kötü Gidişe 'Dur' Diyemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement