Kazdağları'nda trekking - Son Dakika
Spor

Kazdağları'nda trekking

Kazdağları\'nda trekking

Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, doğa sporlarının önemli noktalarından Kazdağları'nda 9 kilometrelik parkurda trekking yaptı.

28.10.2013 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, doğa sporlarının önemli noktalarından Kazdağları'nda 9 kilometrelik parkurda trekking yaptı.

Şelaleleri, göletleri ve yeşilin her tonunu barındıran bitki örtüsüyle ülkenin önemli turizm alanlarından olan Kazdağları, trekking sevenlere eşsiz fırsatlar sunuyor. Son yıllarda trekking yapmak isteyen sporseverlerin tercih ettiği Kazdağları, yaz-kış demeden yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor.

Ayı Deresi, Sütüven Şelalesi, Manastır Çayı, Şahin Deresi Kanyonu, Mıhlı Çayı, Tozlu Yaylası, Sarıkız Zirvesi gibi birçok trekking parkuru bulunan Kazdağları, Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübüne üye 45 yürüyüş tutkununu bir araya getirdi.

Kulüp Başkanı Mustafa Demirtaş önderliğinde, alan kılavuzları eşliğinde yapılan yürüyüşe katılanlar, 9 kilometrelik parkurda trekking yaptı.

Yayla ile Ayı Deresi mevkileri arasında 500 metreden 800 metreye kadar süren 9 kilometrelik parkur, orta sertlik derecesinde ifade ediliyor.

Kazdağları'nda trekking yapanlar, bölgenin özellikle sonbaharda eşsiz bir doğa güzelliği sunduğunu söyledi.

Mustafa Demirtaş açıklama

Trekking detay görüntüleri

Etkinliğe katılanlar ile ropörtajlar.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kazdağları'nda trekking - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement