Keşan Gençlik, TFL’yi 3-1 Le Geçti - Son Dakika
Spor

Keşan Gençlik, TFL’yi 3-1 Le Geçti

Keşan Gençlik, TFL’yi 3-1 Le Geçti

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, 28 Kasım Pazar Günü Kendi Sahasında Oynadığı Karşılaşmayı 3-1 Kazanarak Çıkışını Sürdürdü.

30.11.2010 10:02

Saat 15.00'te Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda başlayan Keşan Gençlik- Tevfik Fikret Lisesi Altekma maçında Başhakem Abdurrahman Gökçe, Başhakem Yardımcılığını Bilgin Şirin, Skor Hakemliğini Serkan Yavuz, Sayı Hakemliğini Hülya Koç,çizgi hakemliklerini Havva Şan ve Güray Ece yaptı.

Bu karşılşamaya Keşan Gençlik, Göktuğ,Çağrı (Adem),Enis (Sakıp),Anıl,Burak,Hakan ve Libero Caner tertibi ile çıkarken konuk TFL Altekma takımı da Fatih,Can, Egemen,B.Anıl,Melih,K.Anıl tertibi ile çıktı.

Karşılaşmanın ilk setini konuk ekip 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde toparlanan ve taraftarının da desteği ile güzel bir oyun sergileyen Keşan Gençlik ikinci seti 25-18, üçüncü seti 25-19 ve dördüncü seti 15-16 kazanarak maçı 3-1 kazandı.

Keşan Gençlik-TFL Altekma maçını Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topal, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Koçak, Keşanspor Kulübü Başkanı Kubilay Alkan ile 500'e yakın bir taraftar izledi.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Koçak, kendilerini bu maçta yalnız bırakmayan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz'a,Keşanspor Başkanı Kubilay Alkan ile sporseverlere ve özellikle Genç Keşanlılar ve Cadde 22 Taraftar Grubu'na teşekkür etti.

BAHÇELİ RESTAURANT'TAN YEMEK…

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nün 28 Kasım 2010 Pazar günü oynadığı karşılaşma öncesi Bahçeli Restaurant tarafından takıma öğle yemeği verildi.

Saat 12.30'da gerçekleşen yemeğe Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Koçak,Keşanspor Kulübü Başkanı Kubilay Alkan ile Keşan Gençlik Kulübü Asbaşkanı Erdoğan Demir, Keşan Gençlik Kulübü Başkan Yardımcısı Sadi Kuru, Keşan Gençlik Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Harun Akkaya ile sporcular ve teknik heyet katıldı.

Koçak, böyle önemli bir maç öncesi takıma öğle yemeği veren Bahçeli Restaurant Sahibi İbrahim İşçimen'e teşekkür etti ve Keşan esnafından Keşan Gençlik'e destek vermelerini istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Keşan Gençlik, TFL’yi 3-1 Le Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement