Klopp: Reus Daha Uzun Zaman Dortmund'da Kalacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Klopp: Reus Daha Uzun Zaman Dortmund'da Kalacak

Klopp: Reus Daha Uzun Zaman Dortmund\'da Kalacak
25.08.2014 13:17

BVB teknik direktörü, ismi transfer dedikodularına karışan Alman yıldızın daha uzun süre takımda kalacağına inanıyor.

Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, ismi Barcelona ve Bayern Münih ile anılan Marco Reus'u takımda tutacaklarına inanıyor.

Alman milli oyuncunun Dortmund ile 2017 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. Ama sözleşmesinde bulunan 35 milyon avroluk serbest kalma maddesi onu isteyen kulüplerin ağzını sulandırıyor.

Dortmund, yıldız oyuncunun sözleşmesinde iyileştirmeye gidip içinde serbest kalma maddesi olmayan bir kontrat önermek istiyor. Ama taraflar arasında şu ana kadar yapılan görüşmelerde anlaşma zemini oldukça uzak gözüküyor.

Klopp, Bild'e verdiği demeçte "Reus'un takımda kalacağına dair inancım yüksek. Uzun yıllar Dortmund forması giyeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Klopp: Reus Daha Uzun Zaman Dortmund'da Kalacak - Son Dakika


Advertisement