Konyaspor, 197 Gün Sonra Beraberlikle Tanıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konyaspor, 197 Gün Sonra Beraberlikle Tanıştı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Konyaspor, 197 Gün Sonra Beraberlikle Tanıştı

Konyaspor. Turkcell Süper Lig'in 29. Haftasında Dün Deplasmanda Çaykur Rizespor ile 2-2 Berabere Kalarak, Ligde 197 Gün Sonra Beraberlikle Tanıştı.

Konyaspor. Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında dün deplasmanda Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalarak, ligde 197 gün sonra beraberlikle tanıştı.

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasını 29 puanla 14. sıra kapatan Konyaspor, dün Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı ve 197 gün sonra beraberlik elde etmiş oldu. Bu sezon ligdeki son eşitliği 6. haftada kendi evinde oynadığı Gençlerbirliği karşısında 1-1'lik skorla alan Konyaspor, dün deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor ile 2-2 biten mücadeleyle 197 gün sonra beraberlikle tanışmış oldu. Sezon başında teknik direktör Nurullah Sağlam ile Kayserispor, Ankaraspor, Denizlispor ve Gençlerbirliği maçıyla toplam 4 beraberlik alan Konyaspor, Gençlerbirliği maçından sonra anlaştığı ve Gençlerbirliği Oftaşspor maçından sonra yollarını ayırdığı Ünal Karaman ile hiç beraberlik elde edememişti. Ligde en az beraberlik alan takımlar arasında olan yeşil-beyazlılar, zor günler yaşarken yeni teknik direktör Raşit Çetiner ile ilk puanını aldı ve 197 gün sonra Çaykur Rizespor deplasmanından 1 puanla ligde kalma umutlarını tazeledi.

(BÇ-İP-MFS-S)

Kaynak: İHA