Kopenhag'da Falk, Okan Buruk'un Bayern Münih için yaptığı imaya sessiz kalmadı: Saygısızca - Son Dakika
Spor

Kopenhag'da Falk, Okan Buruk'un Bayern Münih için yaptığı imaya sessiz kalmadı: Saygısızca

Kopenhag'ın Bayern Münih ile golsüz berabere kalması sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bayern Münih'in Kopenhag'a puan vermesi hayal kırıklığı oluşturdu. Bayern ilk defa rotasyon yaptı ve maç içerisinde de çok kazanmak istiyormuş gibi bir oyun sergilemedi." ifadelerini kullanmıştı. Danimarka temsilcisinin yıldızı Rasmus Falk, "Orada bizim ve Bayern'in ortaya koyduğu oyunla ilgili söylenen bu sözler her iki takıma karşı da saygısızca görünüyor." dedi.

04.12.2023 15:28  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma yolunda final maçına çıkacağı Kopenhag'da Rasmus Falk, Okan Buruk'un sözlerine tepki gösterdi. Bayern Münih'in Kopenhag ile oynadığı maçın 0-0 bitmesine sebep olarak Alman ekibinin maça asılmadığını ima eden Buruk'un sözlerini saygısızca buldu.

"HER İKİ TAKIMA KARŞI DA SAYGISIZCA GÖRÜNÜYOR"

Rasmus Falk yaptığı açıklamada, "Orada bizim ve Bayern'in ortaya koyduğu oyunla ilgili söylenen bu sözler her iki takıma karşı da saygısızca görünüyor. Bayern Münih hiçbir şekilde geri adım atan bir takım izlenimine sahip değildi." ifadelerini kullandı.

Kopenhag'da Falk, Okan Buruk'un Bayern Münih için yaptığı imaya sessiz kalmadı: Saygısızca

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Okan Buruk, Bayern Münih'in Kopenhag ile berabere kalmasıyla ilgili olarak, "Bayern Münih'in Kopenhag'a puan vermesi hayal kırıklığı oluşturdu. Bayern ilk defa rotasyon yaptı ve maç içerisinde de çok kazanmak istiyormuş gibi bir oyun sergilemedi." demişti.

Kopenhag\'da Falk, Okan Buruk\'un Bayern Münih için yaptığı imaya sessiz kalmadı: Saygısızca

Son Dakika Spor Kopenhag'da Falk, Okan Buruk'un Bayern Münih için yaptığı imaya sessiz kalmadı: Saygısızca - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement