Kopenhag'da Galatasaray Tribünleri Karıştı - Son Dakika
Spor

Kopenhag'da Galatasaray Tribünleri Karıştı

Kopenhag\'da Galatasaray Tribünleri Karıştı

Galatasaray'ın Kopenhag'a 1-0 yenildiği maç sonrası Parken Stadı'nda sarı-kırmızılı taraftarlar ile güvenlik güçleri arası arasında gerginlik yaşandı.

06.11.2013 00:54  Güncelleme: 08:05

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda deplasmanda FC Kopenhag'a 1-0 yenildiği karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı taraftarların bulunduğu tribünde olaylar çıktı.

FENERBAHÇE TEZAHÜRATI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Parken Stadı'nda oynanan maçın ardından Galatasaray taraftarlarının yer aldığı kale arkası tribünde kavga çıktı. Bir grup gurbetçinin maçtan sonra Fenerbahçe lehine tezahürat yapması tribünleri karıştırdı. Türk taraftarlar maçtan sonra yarım saat statta bekletildi. Bu sırada küçük bir grup gurbetçinin ezeli rakip Fenerbahçe lehine tezahürat yapması tansiyonu yükseltti.Taraftarlar kendi aralarında kavga ederken, bir güvenlik görevlisinin Galatasaraylı taraftarlara tekme atması gerilimi daha da tırmandırdı. Taraftarların polisle de kavgaya tutuştukları gözlendi.

TARAFTARLAR GÖZALTINA ALINDI

Olayların ardından güvenlik güçlerinin 8-10 taraftarı gözaltına aldığı görüldü. Bu arada UEFA'nın tribün olayları nedeniyle Galatasaray'a yüklü bir para cezası verebileceği kaydedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kopenhag'da Galatasaray Tribünleri Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement