Körfez Belediyesi Sporcusu Eymen Taha Turan Keşan Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda İkinci Oldu - Son Dakika
Spor

Körfez Belediyesi Sporcusu Eymen Taha Turan Keşan Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda İkinci Oldu

Körfez Belediyesi Sporcusu Eymen Taha Turan Keşan Açık Su Yüzme Şampiyonası\'nda İkinci Oldu

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan, Keşan 2022 Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda iki dalda ikinci oldu. Turan, 1.500 metre ve 3.000 metre kulaç atarak önemli bir başarı elde etti.

11.09.2023 11:41

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan, katıldığı Keşan 2022 Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda iki dalda ikinci oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Edirne Valiliği, Keşan Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Keşan 2022 Açık Su Yüzme Şampiyonası yoğun katılımla gerçekleştirildi. Saros Körfezi Erikli Sahili Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü'nde düzenlenen yarışmalarda yaklaşık 500 sporcu yarıştı. 2 gün boyunca devam eden turnuvada, 7 kategoride yarışlar düzenlendi. Kocaeli'den yarışa katılan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan, 14-15 ve 14-24 yaş gruplarında yüzme yarışlarında ikinci olarak önemli bir başarı elde etti.

14-15 yaş kategorisinde 1.500 metre ve 14-24 yaş kategorisinde de 3.000 metre kulaç atarak her iki yaş grubunda da ikinci olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan, yüzlerce sporcu arasında madalya kürsüsüne çıktı. Antrenör Samet Işık nezaretinde yarışan Eymen Taha Turan'ın elde ettiği başarı kulübünde ve Körfez'de sevinçle karşılandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Körfez Belediyesi Sporcusu Eymen Taha Turan Keşan Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda İkinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement