Kremanın Üstündeki Sarışın Çilek! - Son Dakika
Spor

Kremanın Üstündeki Sarışın Çilek!

Kremanın Üstündeki Sarışın Çilek!

Galatasaray, bir yandan pastayı yapmaya çalışırken, diğer yandan pastanın üzerindeki çileği aramaya devam ediyor.

06.07.2012 10:10  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, başkan Ünal Aysal'ın deyimiyle bir yandan pastayı yapmaya çalışırken, diğer yandan pastanın üzerindeki çileği aramaya devam ediyor. Kadrosunu dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekibin ismi bir çok yıldızla anılırken; Aysal'ın yaptığı forvet tanımlaması seçenekler üzerinde daha sağlıklı bir değerlendirme yapılmasına olanak kılıyor. Geride bıraktığımız sezonun ara transfer döneminde sarışın, yakışıklı, uzun boylu ve Premier Lig'de oynayan bir forvet alacaklarını belirten Aysal, bu tanımlamayı geçtiğimiz günlerde tekrarlayarak sarı-kırmızılı ekiple ismi anılan bir çok golcüyü de devre dışı bıraktı. Diego Milito, Demba Ba, Matias Suarez, Dimitar Berbatov ve Oscar Cardozo gibi isimler 'Aslan'ın aradığı 'sarışın çilek' kalıbına uymazken; şüphesiz ki son günlerde ismi dış basında da Galatasaray ile anılan Nicklas Bendtner, Aysal'ın tanımına en çok uyan isim. Bonservisi Arsenal'de bulunan ve geçtiğimiz sezonu Sunderland'de kiralık olarak geçiren Bendtner, yeni sezonda Arsene Wenger'in kadroda düşünmediği isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. 1.95 boyundaki sarışın forvet, şu ana dek bir çok kez üst seviye bir kulüpte mücadele etmek istediğini ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hedeflediğini açıkladı. Bendtner'in ismi Galatasaray'ın yanı sıra Malaga ve Benfica ile de anılıyor. 8 GOL 5 ASİST 2 GÖZALTI! Aysal'ın verdiği tarife bire bir uyan atletik yapılı Premier Lig golcüsü, sezon içerisinde bir çok sansasyonel olayla da gündeme geldi. Sunderland formasıyla 29 maça çıkan Danimarkalı golcü sezonu 8 gol ve 5 asist ile oynarken; 2011-2012 sezonu boyunca 2 kez de gözaltına alındı. 13 Eylül'de kaldığı Newcastle Hilton Gateshead Oteli'nde çıkan bir kavgaya karışan Bendtner, polis tarafından gözaltına alınmış, sorgusunun ardından ise serbest bırakılmıştı. Bu olaydan sonra da uslu durmayan golcü futbolcu Aralık ayında, Sunderland'in bir diğer olay adamı Lee Cattermole ile birlikte Newcastle kentindeki bazı araçlara zarar verdikleri iddiasıyla gözaltına alınmış daha sonra kefaletle serbest bırakılmıştı.

PİZZACIDA OLAY Sunderland'de kötü bir sezon geçiren ve geleceğinin belirsiz olmasına ilişkin duyduğu rahatsızlığı her fırsatta dile getiren Bendtner için sezon bu olaylarla sınırlı kalmadı. Takımından izin alarak gittiği ülkesi Danimarka'da da rahat durmayan golcü oyuncu, girdiği bir pizzacıda kredi kartı çalışmayınca olay çıkartmıştı. Stockholm'deki bir pizzacıya giden Bendtner'in kredi kartı çalışmayınca çalışanlara önce sert çıkıştı ardından da pizzaları almak için yalvarmış ve Danimarka'da gündeme oturan isimlerin başında gelmişti. Galatasaray'ın yakışıklı forvet adayı, bu olay sırasında pizzacıdaki bir grup genç kızın pizzaların parasını ödemeyi kabul etmesi üzerine aç kalmaktan da kurtulmuş oldu!

EURO2012'de Danimarka forması ile boy gösteren Nicklas Bendtner, Portekiz'e attığı golün ardından üzerinde bir bahis firmasının ismi yazan iç çamaşırını göstererek gündem konusu olmuş ve UEFA'dan para cezası almıştı. İKİ İSİM DAHA VAR Aysal'ın yakışıklı çilek tanımına uyan bir diğer isim ise Manchester City'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko. Bayern Münih'in bile karşılamakta güçlük çektiği 30 milyon euroluk bir bonservis bedeline sahip olan golcü futbolcunun sarı-kırmızılı ekibe transferi bir çok kişi tarafından hayal olarak görülse de bu konudaki iddialar Türk spor basınını uzunca bir süre meşgul etti. Yakışıklılığı tartışılabilir olsa da uzun boylu, sarışın ve atletik yapılı tanımlarına bire bir uyan Dzeko'nun bu özelliklerinin kendisine 'parçalı' formayı giydirip giydirmeyeceği ise merak konusu.

Galatasaray ile ismi anılan ve Aysal'ın tanımına uyan bir diğer isim ise geçtiğimiz sezonu Feyenoord'da kiralık olarak geçiren John Guidetti. Sarışın, yakışıklı, uzun boylu ve atletik yapılı olan eski Premier Lig golcüsü Johan Elmander'in vatandaşı genç oyuncunun ismi sarı-kırmızılı ekiple ciddi biçimde anılmış hatta golcü futbolcunun Süper Final'in son haftasında oynanan Fenerbahçe derbisini izlemeye İstanbul'a geldiği iddia edilmişti. Bonservisi Manchester City'nin elinde bulunan Guidetti, geçtiğimiz sezon Eredivisie'de çıktığı 23 karşılaşmada 21 golün altına imza atmayı başardı.

İŞTE ARSENALLİ NICKLAS BENDTNER

%%EMBEDVIDEO_4581%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Kremanın Üstündeki Sarışın Çilek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement