Kroos: Ronaldo Gol Bağımlısı - Son Dakika
Spor

Kroos: Ronaldo Gol Bağımlısı

Kroos: Ronaldo Gol Bağımlısı

Real Madrid'in Alman futbolcusu Toni Kroos, Ronaldo'nun kazanma hırsına hayran olduğunu ve kulübe ilk geldiğinde onu kanatları altına alan Portekizliye minnettar olduğunu söyledi.

15.02.2015 14:17

Alman milli futbolcu Toni Kroos, Ronaldo'ya yapılan eleştirileri haksız bulduğunu, onun gol ve galibiyet bağımlısı biri olduğunu söyledi.

Vicente Calderon'da alınan 4-0'lık küçük düşürücü mağlubiyetin ardından aynı gün 30.doğum günü partisi kutlamaları düzenleyen Ronaldo, geçen hafta manşetlerde eleştiri konusu olmuştu.

Bild'e yaptığı açıklamada, Ballon D'Or sahibi oyuncunun haksız eleştirilere maruz kaldığını düşündüğünü söyleyen Toni Kroos, Bayern Münih'ten gelirken kendisine Ronaldo'nun büyük yardımlarının olduğunu söyledi.

"Ronaldo için sadece olumlu şeyler söyleyebilirim" diyen Kroos, "Çok iyi bir karakteri var" dedi.

Ronaldo'dan övgüyle söz eden Kroos, "Onun kadar başarı yakalayan başka bir insan bir süre sonra yavaşlar, ama o durmadı. Hala başarısını yükselterek sürdürüyor. Hep kazanmak istiyor ve galibiyet bağımlısı biri" dedi.

Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin her söylediğini çok ciddiye aldıklarını ifade eden Kroos, "İyi işleyen bir makine gibiyiz. Takımda aile ortamı var. Soyunma odasında büyük yürekler, her söyleneni kulağı açık bir şekilde dinliyor. Herkes daha iyi olabilmek için ne yapabileceğini düşünüyor ve çabalıyor" diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kroos: Ronaldo Gol Bağımlısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serdar: Messi in iysi 0 0 Yanıtla

Advertisement