Kupa Avcılarından Bir Sezonda 5 Kupa 1 Şampiyonluk - Son Dakika
Spor

Kupa Avcılarından Bir Sezonda 5 Kupa 1 Şampiyonluk

Kupa Avcılarından Bir Sezonda 5 Kupa 1 Şampiyonluk

Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın ardından dünyanın en iyi kulübü olan ve 52 maçta 52 galibiyet rekoruna ulaşan Vakıfbank, yeni sezon öncesinde tanıtım toplantısı düzenledi.2013 yılında oynadığı tüm kulvarları şampiyonlukla bitiren ve müzesine 5...

21.10.2013 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın ardından dünyanın en iyi kulübü olan ve 52 maçta 52 galibiyet rekoruna ulaşan Vakıfbank, yeni sezon öncesinde tanıtım toplantısı düzenledi.

2013 yılında oynadığı tüm kulvarları şampiyonlukla bitiren ve müzesine 5 kupa ekleyen Vakıfbank'ın, İstanbul Seyrantepe'deki Vakıfbank Genel Müdürlüğü binasında düzenlediği tanıtım toplantısına Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Vakıfbank Spor Kulubü Başkanı Osman Demren, Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti, teknik ekip ve sporcular katıldı.

OSMAN DEREN: "KENDİMİZİ BAŞARIYA MECBUR HİSSEDİYORUZ"

Vakıf Bank Spor Kulübü Başkanı Osman Dermen, inanılmaz bir başarı elde ettiklerini ve heyecanlı bir süreç yaşadıklarını belirterek, "Gerçekten heyecanlı bir süreç yaşadık. Takımımız inanılmaz bir başarı elde etti. Dile kolay, 52 resmi maçı üst üste kazandılar. Avrupa, Dünya şampiyonu oldular. Süper kupayı aldılar. Çok karakterli, çok kaliteli oyuncularımız var. Yetenekli ve genç oyuncularımız var. Çok sabırlı ve kaliteli teknik ekibimiz var, çok güçlü bir alt yapımız var. Dolayısıyla kendimizi başarıya mecbur hissediyoruz" şeklinde konuştu.

HALİL AYDOĞAN: "NE KADAR DOĞRU YATIRIMLAR YAPTIĞIMIZIN FARKINDAYIZ"

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, kazandıkları başarıların, Türkiye'nin ve Türk Sporunun tanıtımına katkıda bulunduğunu belirterek kulüp yatırımlarından bahsetti ve şöyle devam etti: "Kulubümüz ve sporcularımızın dünya standartlarına ulaşması için yatırımlarımıza devam ediyoruz. ve alınan başarılarla ne kadar doğru yatırımlar yaptığımızın farkındayız. Oynadığımız müsabakalar sıradan bir spor müsabakası olmaktan çıkıp, Türkiye'nin ve Türk sporunun tanıtımına dönüşmüştür. Başta Giovanni olmak üzere hepsine teşekkür ediyor, yeni sezonda da başarılarının devamını bekliyorum."

"BAŞARI ÖNEMLİDİR. AMA ÖNEMLİ OLAN BAŞARIYI DEVAM ETTİREBİLMEKTİR"

Önemli olanın sürdürülebilen başarı olduğunu belirten Aydoğan, "Başarı önemlidir. Ama önemli olan başarıyı devam ettirebilmektir. Biz, Türkiye'yi temsil anlamında elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

GİOVANNİ GUİDETTİ : "BU BİR ÇEŞİT DÜNYA REKORU"

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti, gerçekleştirdikleri başarının bir dünya rekoru olduğunun altını çizerek, "5 kupayı beraber görünce özel ve tek bir başarı olduğunu görüyorum. Bu bir çeşit dünya rekoru. Bize her zaman çok iyi bir takım veren Vakıfbank ve yönetime teşekkür ediyoruz. Teknik kadromuza da teşekkür ediyoruz. Bu tarz yardımlar destekler böyle büyük başarılar getirir. Bu spor hayatını devam ettiren insanlar için bir rüyadır ve aramızdaki hiç kimse bu rüyadan uyanmak istemiyor. Sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum. Kupa kazanıyoruz ama yeni kupalar için takımımız aç. Her gün yaptığımız antrenmanlarda daha hırslı çalışıyor oyuncularımız. Bu yüzden bizde her zamanki düşünce yapımızla daha fazla çalışacağız ve daha iyi olacağız" dedi.

GÖZDE SONSIRMA: "BU BİR RÜYA VE HİÇ BİRİMİZ BU RÜYADAN UYANMAK İSTEMİYORUZ"

Tanıtım toplantısında son olarak söz alan Vakıfbank Bayan Voleybol Takım Kaptanı Gözde Sonsırma da, kazandıkları bu büyük başarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Bu bir rüya ve hiç birimiz bu rüyadan uyanmak istemiyoruz. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kupa Avcılarından Bir Sezonda 5 Kupa 1 Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement