Kuşadası 6. Streetball Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Kuşadası 6. Streetball Turnuvası Sona Erdi

Kuşadası 6. Streetball Turnuvası Sona Erdi

Kuşadası Ada Rotaract Kulübü tarafından Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Kuşadası 6.Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası, muhteşem final maçları ile sona erdi.

02.09.2013 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Ada Rotaract Kulübü tarafından Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Kuşadası 6. Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası, muhteşem final maçları ile sona erdi. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün de bir bölümünü izlediği final karşılaşmaları büyük ilgi gördü.

Kuşadası Belediyesi İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda gerçekleştirilen ve 3 gün süren Kuşadası 6. Streetball Turnuvası'nda 20 takım birincilik için mücadele etti. Final maçından önce Kuşadası Ada Rotaract Kulübü üyeleri çekiliş yaparak şanslı rakamlara indirim çeki ve tişörtler dağıttı. Ayrıca, çeşitli dans ve müzik gösterileri yapıldı. Final maçında Tripot ve Efes Rotaract takımları karşı karşıya geldi. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'nün de bir bölümünü izlediği çekişmeli geçen final maçını Tripot takımı kazanarak, Kuşadası 6. Streetball Turnuvası'nın şampiyonu oldu.

Bu arada, turnuvanın gerçekleşmesine katkılarından dolayı Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'e Kuşadası Ada Rotaract Kulübü Başkanı Aycan Yalçın tarafından onur plaketi verildi ve turnuvaya katılan sporcuların imzaladığı bir forma hediye edildi. Törende konuşan Başkan Altungün, "Artık geleneksel hale gelen sokak basketbol turnuvası Kuşadası'na ayrı renk katıyor. Bu turnuvayı gerçekleştiren gençlerimizi kutluyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kuşadası 6. Streetball Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement