Hakan Bilal Kutlualp: Bence Mancını Başarısız Olmadı - Son Dakika
Spor

Hakan Bilal Kutlualp: Bence Mancını Başarısız Olmadı

Hakan Bilal Kutlualp: Bence Mancını Başarısız Olmadı

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Bilal Kutlualp, "Bence Mancini başarısız olmadı. Sezonu ikinci tamamladılar. Bence başarısız hoca değil." dedi.

11.06.2014 18:56  Güncelleme: 19:03

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, Galatasaray ile yolarını ayıran teknik direktör Roberto Manci'nin başarısız olmadığını söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, bir televizyon programında birçok konuda açıklamalarda bulundu. Kutlualp, Mancini'nin gitmesiyle ilgili bir soruya, "Biz Fenerbahçeliler olarak üzüldük tabii ki. Bu işin şaka tarafı. Bence Mancini başarısız olmadı. Sezonu ikinci tamamladılar ve eğer Fenerbahçe katılamazsa Şampiyonlar Ligi'ne gidecekler. Bence başarısız bir hoca değil" dedi.

"BİZİM TEMENNİMİZ FENERBAHÇE'NİN CEZA ALMAMASI"

Gündemde olan Fenerbahçe'nin yeniden yargılanmasıyla ilgili ise Kutlualp, "Kimse hakkında peşin hüküm vermemek lazım. Fenerbahçe'yi sevmeyenler Fenerbahçe'nin ceza almasını istiyorlar. Bizim temennimiz Fenerbahçe'nin ceza almaması. Ben Fenerbahçeli olarak biraz objektif olmayabilirim ama bu, Galatasaray, Beşiktaş veya Trabzonspor'un başına gelseydi yine aynı şeyleri söylerdim. Önceden kötü şeyleri çağırmayalım ama bir suç varsa cezası çekilmeli tabii ki" ifadelerini kullandı.

"DİEGO FENERBAHÇE'DE MUTLAKA BAŞARILI OLACAKTIR"

Kutlualp, sarı-lacivertli takımda yabancı bir yıldız görmediğini ifade ederek, "Fenerbahçemizde Caner, Emre ve Gökhan gibi yıldızlarımız var. Ben şu an Fenerbahçe'de yıldız bir yabancı görmüyorum ama şimdiki transferimiz Diego Ribas yıldız niteliğinde. Ben onu küçüklüğünden beri takip ediyorum. Fenerbahçe'de mutlaka başarılı olacaktır, benim temennim bu yönde" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hakan Bilal Kutlualp: Bence Mancını Başarısız Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement