La Liga'da Haftanın Görünümü - Son Dakika
Spor

La Liga'da Haftanın Görünümü

La Liga\'da Haftanın Görünümü

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 9.haftasında, sahasında ağırladığı Real Sociedad'ı 3-2 yenen Levante, geçen hafta yükseldiği liderliğini sürdürdü.(Dk.54), (Dk.

28.10.2011 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 9. haftasında, sahasında ağırladığı Real Sociedad'ı 3-2 yenen Levante, geçen hafta yükseldiği liderliğini sürdürdü.

Maçta son dakikalarda attığı golle 3 puana ulaşan Levante'nin golleri Nano

(Dk. 54), (Dk. Valdo 61) ve Ruben Suarez'den (Dk. 90+3) geldi. Levante'de eski Beşiktaşlı Juanfran 90+4. dakikada kırmızı kart gördü.

Real Sociedad'ın gollerini ise Daniel Estrada (Dk. 4) ve Inigo Martinez Berridi (Dk. 86) attı.

Levante bu galibiyetle puanını 23'e çıkararak liderliğini sürdürdü.

2. sıradaki Real Madrid de sahasında ağırladığı Villarreal'i Karim Benzema

(Dk. 5), Kaka (Dk.11) ve Angel Di Maria'nın (Dk. 30) golleriyle 3-0 yendi. Madrid ekibi böylece puanını 22'ye çıkararak yerini korudu.

Real Madrid'deki milli futbolculardan Hamit Altıntop kadroda olmasına rağmen oynama şansı bulamadı.

Şampiyonluk adaylarından Barcelona, deplasmanda oynadığı Granada karşılaşmasını tek golle kazandı. 33. dakikada Xavi'nin golüyle 3 puanı alan Barcelona, puanını 21'e çıkardı ve 3. sırada yer aldı.

Haftaya başlarken 5. sırada yer alan Valencia da deplasmanda Real Zaragoza'yı 82. dakikada Jordi Alba'nın golüyle yendi ve 18 puanla 4. sıraya yükseldi. Valencia'da milli futbolcu Mehmet Topal, 90 dakika oynadı ve sarı kart gördü.

Atletico Madrid ise milli futbolcu Arda Turan'ın 90 dakika oynadığı karşılaşmada deplasmanda Athletic Bilbao'ya 3-0 mağlup oldu ve 12. sıraya düştü. Bilbao'nun gollerini 67 ve 71. dakikalarda llorente ile 75. dakikada Toquero attı.

Sezon başında Fenerbahçe'den Getafe'ye transfer olan Daniel Güiza, Osasuna karşısında 2-2 biten maçta takımını kurtaran isim oldu.

Güiza, Osasuna maçının 53. dakikasında Pedro Rios'un yerine oyuna dahil oldu ve 62 ile 76. dakikalarda attığı gollerle takımının 1 puan almasını sağladı. La Liga'da bu sezon ilk kez golle buluşan Güiza, maçın en iyi futbolcusu olarak gösterildi. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor La Liga'da Haftanın Görünümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement