Lamarcus Aldridge'in Trail-Blazers'tan Ayrılma İhtimali: %50 - Son Dakika
Spor

Lamarcus Aldridge'in Trail-Blazers'tan Ayrılma İhtimali: %50

NBA'de Portland Trail-Blazers forması giyen LaMarcus Aldridge'in bu yaz takımdan ayrılma ihtimali %50 olarak gösterildi.

23.04.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her geçen sezon takımda gösterdiği artan performans ile dikkat çeken LaMarcus Aldridge, bu yaz serbest oyuncu statüsü kazanacak.

Her ne kadar serbest oyuncu olacak olsa da takımda kalması beklenen Aldridge'in sanılanın aksine tekrar Trail-Blazers'ta kalmasının o kadar garanti olmadığı iddia edilldi. ABD basınına göre, bir Trail-Blazers oyuncusu, Aldridge'in gelecek sezonda da takımda kalma ihtimalini %50 olarak niteledi.

Özellikle Tim Duncan'ın emekli olma ihtimaline karşılık San Antonio Spurs'ün ilgisinin olacağının daha önce de belirtildiği Aldridge, özellikle bu sezon Memphis Grizzlies'e 2-0 geride olan Portland Trail Blazers'ın ilk turda play-off'a veda etmesi halinde çıtayı daha yükseklere koyan bir takıma gitmeyi istemesinin olası olduğu yazıldı.

LaMarcus Aldridge, Portland Trail Blazers ile normal sezonu 23.4 sayı 10.2 ribaund 1.7 asist 0.7 top çalma ve 1.0 blok ortalaması ile tamamladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lamarcus Aldridge'in Trail-Blazers'tan Ayrılma İhtimali: %50 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement