Lazio'nun Gündeminde Hamza Hamzoğlu Var - Son Dakika
Spor

Lazio'nun Gündeminde Hamza Hamzoğlu Var

Lazio\'nun Gündeminde Hamza Hamzoğlu Var

İtalyan medyası, teknik direktör arayışında olan Lazio'nun adayları arasında Hamza Hamzaoğlu'nun olduğunu öne sürdü.

06.12.2015 10:41  Güncelleme: 11:19

Bu sezon alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Stefano Pioli ile yollarını ayırmayı düşünen Lazio yönetiminin listesinde Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu'nun da bulunduğu belirtildi.

LİPPİ'NİN ALTERNATİFİ HAMZAOĞLU

Calcionews24'te yer alan haberde geçtiğimiz gün Juventus ile oynanan ve 2-0 kaybedilen maçı izleyen Marcello Lippi'nin Lazio yönetiminin ilk tercihi olduğu, deneyimli teknik adamın alternatifleri olarak ise Hamza Hamzaoğlu ile Roberto Di Matteo'nin belirlendiği iddia edildi.

TRABZON'UN DA GÜNDEMİNDE YER ALIYOR

Haberde geçtiğimiz haftalarda Galatasaray ile yolları ayrılan Hamzaoğlu'nun Trabzonspor'un gündeminde olduğuna da değinildi.

Son Dakika Spor Lazio'nun Gündeminde Hamza Hamzoğlu Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • senol aga: laaa lazio bune neetsin Anadolu takımı bile fazla buna 2 17 Yanıtla
  • robust222 : Malzemeci olarak alırlar ancak 1 15 Yanıtla
  • dayı: işti GS farkı bu insanı marka yapıyor 9 1 Yanıtla
  • aykt rd : ordaki soydaslarimizi korumak icin gec bile kaldik! 2 1 Yanıtla
  • BU KAFAYLA FAZLA GİDEMEYİZ ( BENCE ): Arap,NATOveAB oyununa geldik.Vatanımız savaşa sürüklenmekte.Rusya ile yine dost olmalıyız.Bizimkiler camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların,,din bekçiliğini,,yaparak),NATOnun arkasına saklanarak,Dünyanın hakimi olabileceklerini sanarlar.Zaman,,atom çağı,,(Bilim,Teknoloji).Beyinler değişmesse,geleceğimiz karanlık.Araplar ve diğer müslüman ülkeler bize ve Turkmenlere askeri destek versinler.Sadece sebze ve meyveyi bizden alarak bize destek vermek istiyorlar.Sebze ve meyveler 1 1 Yanıtla
  • aykt rd: evet basin isbasinda... adam mukemmel oynamaya baslayinca hemen camur atmalar baslasin, adam durduk yere mi saldirmis kardesim Allah bilir adama ne dediler! 1 0 Yanıtla
  • güvenlik : hazımsızlik cekememezlik zavallilsr herseyi akp ye mal ediyor 0 0 Yanıtla

Advertisement