Lider Balıkesir, Samsun'a Gidiyor - Son Dakika
Spor

Lider Balıkesir, Samsun'a Gidiyor

Lider Balıkesir, Samsun\'a Gidiyor

Balıkesirspor, hafta sonunda yapacağı Samsunspor maçından galibiyetle ayrılarak lider dönmek istiyor.

18.10.2013 15:29  Güncelleme: 11:46

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, bugün Samsun'a gideceklerini ve orada yarın bir antrenman yapacarak zorlu deplasmana en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Lige verilen arada eksiklerini giderme fırsatı bulduklarını vurgulayan Ertekin, "Aslında bu maç, lige verilen arayı ne şekilde değerlendirdiğimizin bir testi olacak. Kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Yaptığı 8 maçtan 3 galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 12 puanla 7. sırada bulunan Samsunspor'un iyi bir ekip olduğunu belirten Ertekin, "Samsunspor ile oldukça yoğun bir maç trafiği başlayacak. Bu maçı alarak maç trafiğine moralli başlamak istiyoruz. Hedefimiz, liderliğimizi sürdürecek 3 puanla Balıkesir'e mutlu dönmek" diye konuştu.

SAMSUNSPOR DA İDDİALI

Samsunspor Teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise Samsunspor'un iyi bir takım ruhuna sahip olduğunu belirterek, "Bunu sayaha yansıttığımızda kazanan biz oluruz. Balıkesirspor bizden 6 puan önde. Maçı kazanırsak puan farkı 3'e düşer. Hedeflerimiz doğrultusunda lideri yenerek puan farkını 3'e düşürmek büyük bir avantaj olur. İnanıyorum ki o maçı kayıpsız kapatırız" diye konuştu.

Ligde oynadıkları son 4 maça Ekigho ve Adilovic'in sakatlığı nedeniyle forvetsiz çıktıklarını ifade eden Kalpar, "Ben hiç bir zaman bunu bahane etmedim. Felsefemde ve iş ahlakımda bahane yoktur. Ekigho ve Adilovic yoktu. Diğer oyuncularımız isteğimizi verir diye düşünmüştük ama olmadı. Önemli değil, şimde bu oyuncularımız iyileşti. Kötü günleri atlatacağız. Sabırlı olmak gerekiyor. Sabırlı olduğumuz takdirde kazanırız. Bir maç üzerinden takımı değerlendirmemek lazım. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Ekigho ve Adilovic'in bu maçta oynaması faydalı olacaktır" dedi.

İKİ TAKIMDA DA BİRER CEZALI

Samsunspor'da Atilla Özmen ve Balıkesirspor da Serhat Akyüz bu maçta cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler. İki takımın bu isimler dışında önemli bir eksiği bulunmuyor.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Lider Balıkesir, Samsun'a Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement