Lille Takibini Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Lille Takibini Sürdürüyor

Lille Takibini Sürdürüyor

Ligue 1'in 15. haftasında Valenciennes deplasmanına çıkan Lille rakibini tek golle geçerken, hem kendi rekorunu geliştirdi hem de zirve takibini sürdürdü.

01.12.2013 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligue 1'de 15. hafta heyecanı akşam bölümünde oynanan 4 maçla devam ederken, lider PSG'yi takibini sürdüren Lille konuk olduğu Valenciennes'i tek golle geçti ve rekorunu geliştirdi.

Yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Rene Girard'ın öğrencileri sezonun ilk 14 haftada kalesinde gördüğü 4 golle kırdığı rekoru bir hafta daha ileri taşıdı.

52. dakikada Frank Beria'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi tamamladığı maçta Lille'e deplasmanda 3 puanı getiren gol, oyuna girdikten 54 saniye sonra 47. dakikada topu ağlarla buluşturan Ronny Rodelin'den geldi.

Enyeama da rekora bir adım daha yaklaştı

Lille kalecisi Viktor Enyeama da ligde 10 maçtır kalesini gole kapatırken, 15 Eylül'de Nice karşısında yediği gol sonrası gol yememe süresini 945 dakikaya çıkardı. Enyeama eğer 241 dakika daha kalesini gole kapatırsa 1992-1993 sezonunda Bordeaux forması altında 13 maçtan fazla rakibe gol sevinci yaşama izni vermeyen ve 1176 dakika gol yemeyen Gaetan Huard'ın rekoruna ortak olacak.

Valenciennes – Lille maçının detayları için tıklayın… Toulouse Sochaux'a patladı

Ligde 4 maçtır kazanamayan Toulouse puan cetvelinin dibinde yer alan Sochaux'u 23 yaşındaki Tunus asıllı Fransız golcüsü Wissam Ben Yedder'in 3 gol attığı karşılaşmada 5-1 mağlup etti. Ben Yedder Toulouse formasıyla 2007 yılında bir maçta 3 gol atma başarısı gösteren Johan Elmander'den sonra bunu başaran ilk isim oldu.

Toulouse – Sochaux maçının detayları için tıklayın… Guingamp ve Lorient de galip

Gecenin diğer maçlarında Guingamp Nantes'ı 1-0, Lorient de Nice'i 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Guingamp – Nantes maçının detayları için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Lille Takibini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement