Linz'de Beşiktaş Bereketi! Kapalı Gişe... - Son Dakika
Spor

Linz'de Beşiktaş Bereketi! Kapalı Gişe...

Linz\'de Beşiktaş Bereketi! Kapalı Gişe...

LASK Linz taraftarı Beşiktaş maçının biletlerine hücum etti. Avusturya ekibinde 2007-08 sezonundan sonra ilk kez bir karşılaşmanın biletleri tamamen tükendi.

16.08.2018 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Dinçer/ Skorer Dış Haberler

Avusturya ekibi Lask Linz, Beşiktaş ile oynayacağı Avrupa Ligi ön eleme karşılaşmasının tüm biletlerini sattı. 13 bin bilet satıldığı belirtilirken, kulübün 2007-08'den bu yana ilk kez bir maçta kapalı gişe oynayacağı belirtildi.

Toplam 20 bin kapasitesi olan Linzer Stadyumu, uluslar arası standartlara uydurulduğu UEFA müsabakalarında 13 bin kişi kapasiteyle kullanılıyor. Beşiktaş'ın isteği üzerine deplasman tribünü ayrılmadığı, siyah-beyazlı seyircilerin statta yer almayacakları duyuruldu.

Biletlerin tamamının satıldığı gibi taraftarlar, bu maça tamamen motive olduklarını gösteren bir harekete daha imza attılar. Lask taraftar dernekleri maçla ilgili bir deklarasyon yayınladılar. Yapılan açıklamalarda ilk maçtaki 1-0'lık skorun bir şans olduğu, takımlarının turu geçeceklerine olan inançlarından bahsedildi.

'Yüreğinizi koyarak oynayın'

LASK08 grubundan yapılan açıklamada "Bugünkü maç LASK'ın son 30 yıldaki en önemli maçlarından bir tanesi. Futbolcuların nadir bulabilecekleri maçlardan bir tanesi.. Belki Beşiktaş'ın tek tek bakıldığında daha iyi oyuncuları var, ancak biz futbolcularımızdan yüreklerini sahaya koyarak oynamalarını bekliyoruz"

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Linz'de Beşiktaş Bereketi! Kapalı Gişe... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement