Frikik hilesi ortaya çıktı! Messi herkesi ayakta uyutmuş - Son Dakika
Spor

Frikik hilesi ortaya çıktı! Messi herkesi ayakta uyutmuş

Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Dallas ağlarına gönderdiği frikik golünün farklı bir açısı ortaya çıktı. Arjantinli yıldızın frikiği kullanmadan önce topu 5 adım yana kaydırdığı görüldü. Kendisine düzgün bir açı ayarlayana kadar topun yerini değiştirmeye devam eden Messi'nin bu hareketi bazı futbolseverlerin tepkisini çekti. Sosyal medyada binlerce etkileşim alan video 'Messi'nin frikik hilesi' ifadeleriyle paylaşıldı.

12.08.2023 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Dallas ağlarına gönderdiği frikik golünün farklı bir açısı ortaya çıktı. Arjantinli yıldızın frikiği kullanmadan önce topu 5 adım yana kaydırdığı görüldü.

FUTBOLSEVERLER TEPKİLİ

Kendisine düzgün bir açı ayarlayana kadar topun yerini değiştirmeye devam eden Lionel Messi'nin bu hareketi bazı futbolseverlerin tepkisini çekti. Sosyal medyada binlerce etkileşim alan video "Messi'nin frikik hilesi" ifadeleriyle paylaşıldı.

Herkesi ayakta uyutmuş! Messi'nin frikik hilesi ortaya çıktı
Herkesi ayakta uyutmuş! Messi'nin frikik hilesi ortaya çıktı
Frikik hilesi ortaya çıktı! Messi herkesi ayakta uyutmuş

Son Dakika Spor Frikik hilesi ortaya çıktı! Messi herkesi ayakta uyutmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Emir Emir: MESSİ'Yİ MUTLU ETME LİGİ KURULMUŞ,KİMSE BANA RONALDO, İBRAHİMOVİÇ, RONALDİNHO VARKEN MESSİ DEMESİN YEMİN İLE DİYORUM ABDULKADİR ÖMÜR MESSİDEN İYİ,ABDULKADİR ÖMÜR,YUSUF SARI,EMRE MOR MESSİNİN YANINDA OYNAYANLAR İLE OYNASINLAR BU SAYDIKLARIM MESSİDEN İYİ. 38 133 Yanıtla
    Emir Emir: NECATİ ÇOLAK SENİN YAŞIN KADAR BENİM FUTBOL OYNAMIŞLIĞIM VAR,1985-1988 YILLARINDA BENİ SPOR SAYFALARINDA KÖŞE HABERLERİNDE GÖREBİLİRSİN,ELİMİZDEN TUTAN OLSAYDI ŞİMDİ İMZA İSTERDİN EVLAT. 15 17 Necati Çolak : Abdülkadir Messi den iyimi onun için trabzon dan dışarı çıkamıyor evlat sen futbol yorumu yapma hatta futbolla ilgili hiç birşey de söyleme sen git evinin önünde bilye yuvarla 19 6
  • Filozof sn.: Futbolun tanrısı DİEĞO ARMANDO MARADONADIR.Gerisi ondan sonrasıdır. 14 43 Yanıtla
  • Ali Bayat: Hiç bir başarı tesadüf değildir. Alın size kanıtı 42 8 Yanıtla
  • Mc : 5 adım ne adam atıyor kıskanmayın 24 5 Yanıtla

Advertisement