Manchester United, Liverpool'u 2-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Manchester United, Liverpool'u 2-1 Yendi

Manchester United, Liverpool\'u 2-1 Yendi

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United, Liverpool'u Mata'nın golleriyle 2-1 mağlup etti.

22.03.2015 17:51  Güncelleme: 17:59

Premier Lig'de Avrupa Kupası mücadelesi veren iki takım olan Liverpool ve Manchester United'ın "derbi" mücadelesinde gülen ekip konuk Manchester United oldu.

Ligde son 13 maçta 10 galibiyet ve 3 beraberlik alan ve hiç yenilmeyen Liverpool, en son 14 Aralık'ta yine Manchester United'a Old Trafford'da 3-0 yenilmişti. Bundan sonra 13 maçlık yenilmezlik serisi bulan Liverpool'u üzen yine Kırmızı Şeytanlar oldu.

MATA PERDEYİ AÇTI

Maça hızı başlayan ve oyunda üstünlüğü sağlayan ekip Manchester United oldu. Henüz 14. dakikada Ander Herrera'nın pasında ağları sarsan Juan Mata takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla bitti.

İkinci yarı kırmızı kart ile başladı. Adam Lallana'nın yerine ikinci yarının başında oyuna dahil olan kaptan Steven Gerrard, daha ilk dakika dolmadan bir pozisyonda Ander Herrera'nın ayağına basınca kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

MATA'DAN İKİNCİ GOL

10 kişi rakibine karşı topa sahip olmakta zorluk çekmeyen Manchester United, ikinci golü de çok geçmeden buldu. 59. dakikada Angel di Maria ile paslaşan Juan Mata, harika bir vole ile kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

STURRIDGE FARKI 1'E İNDİRDİ AMA...

69. dakikada Philippe Coutinho'dan aldığı pas sonrasında iyi bir vuruş ile farkı bire indiren Daniel Sturridge, takımına umut aşılasa da maçta başka gol olmadı.

Ayrıca Manchester United'da Wayne Rooney 90+3. dakikada bir de penaltı kaçırdı.

Bu sonucun ardından 4. Manchester United puanını 59'a çıkardı ve 5. sıradaki Liverpool ile olan farkı 5'e yükseltti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Manchester United, Liverpool'u 2-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement