M. United Çıldırdı, Arsenal Dağıldı! - Son Dakika
Spor

M. United Çıldırdı, Arsenal Dağıldı!

M. United Çıldırdı, Arsenal Dağıldı!

İngiltere Premier Lig'de 3. hafta mücadelesinde iki dev takımı karşı karşıya geldi.

28.08.2011 20:00

İngiltere Premier Lig'de 3. hafta mücadelesinde iki dev takımı karşı karşıya geldi. Manchester United, Arsenal'i 8-2 mağlup ederek tarihi bir sonuca imza attı. Old Trafford'da oynanan ve ilk yarısı da 3-1 Kırmızı Şeytanların üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Manchester'a galibiyeti getiren goller 22. dakikada Danny Welbeck, 28 ve 90+1. dakikada Ashley Young, 41, 64 ve 82. (penaltı) dakikalarda dakikalarda Wayne Rooney, 67. dakikada Nani ve 70. dakikada Ji Sung Park'an gelirken, Arsenal'in golleri 45. dakikada Theo Walcott ve 74. dakikada Robin van Persie'den geldi.

Arsenal'de Carl Jenkinson 77. dakikada kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.    Manchester United'ın tartışılan isimlerinden olan kaleci de Gea, 27. dakikada Van Persie'nin penaltısında gole izin vermedi. Kırmızı Şeytanların ilk golünü atan Welbeck, 36. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Alex Ferguson, Welbeck'in yerine Meksikalı golcüsü Hernandez'i sahaya sürdü. Üç maçını da kazanan Manchester United puanını 9'a yükseltip, Manchester City'nin önünde averajla zirveye kurulurken, Arsenal 1 puanda kaldı. Manchester United 25 Şubat 2001 yılında da Arsenal'i 6-1 mağlup etmişti. Arsenal'de Türk kökenli Hollandalı oyuncu Oğuzan Özyakup da maç kadrosunda yer aldı. Oğuzhan, bu tarihi maçta forma şansı bulamadı. ROONEY'DEN İKİ FRİKİK...

Manchester United'ın yıldız golcüsü Wayne Rooney, Arsenal ağlarını iki frikik ve bir penaltı golüyle sarstı. Rooney her iki yarıda da attığı müthiş frikik golleriyle maça damga vuran isimlerin başında geldi. İngiliz golcünün 69. dakikada bir aşırtma vuruşu da yan direkten döndü. Maçın belki de en güzel golü ise Manchester United'ın yeni transferlerinden Ashle Young'tan geldi. Young, ceza sahasının sol dışından yaptığı müthiş ayak içi vuruşuyla topu tam 90'a gönderdi ve jeneriklik bir gole imza attı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor M. United Çıldırdı, Arsenal Dağıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement