Manchester City, Manchester United'ı 6-3 mağlup etti! - Son Dakika
Spor

Manchester City, Manchester United'ı 6-3 mağlup etti!

Machester derbisinde Guardiola'nın takımı gol oldu yağdı. Premier Lig'in 8. haftasında karşı karşıya gelen Manchester City, Manchester United'ı 6-3 yendi. Maça Erling Haaland ve Philip Foden damgasını vurdu.

02.10.2022 18:00  Güncelleme: 20:40

İngiltere Premier Lig'de haftanın sonucu merakla beklenen mücadelesinde Manchester City, Etihad'da Manchester United'ı bozguna uğrattı. Haaland ve Foden'ın hat-trick yaptığı karşılaşmada Guardiola'nın öğrencileri sahadan 6-3 galip ayrıldı.

HAALAND VE FODEN YILDIZLAŞTI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Manchester City, ilk yarıyı Haaland ve Foden'ın 2'şer golüyle 4-0 önde kapattı. İkinci yarının başında Kırmızı Şeytanlar'ın yeni transferi Antony farkı 3'e indirirken, Haaland ve Foden ikilisi bir kez daha sahneye çıktı ve attıkları gollerle skoru 6-1'e getirdi. Manchester United'da 83. dakikada Anthony Martial durumu 6-2'ye getirirken Fransız yıldız, 90+1. dakikada penaltıdan attığı golle maçın skorunu belirledi.

Derbide tarihi skor! Manchester City, sahasında Manchester United'ı 6-3 yendi

CRISTIANO RONALDO FORMA GİYMEDİ

Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya dev maçta teknik direktör Erik ten Haag tarafından hiç süre verilmedi. 6 gollü mağlubiyet sonrası Ronaldo'nun yedek kulübesindeki düşünceli ve mutsuz ifadesi dikkat çekti.

Derbide tarihi skor! Manchester City, sahasında Manchester United'ı 6-3 yendi
Manchester City, Manchester United\'ı 6-3 mağlup etti!

Son Dakika Spor Manchester City, Manchester United'ı 6-3 mağlup etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement