İttifak Holding Konyaspor - Galatasaray maçının ardından - Levent Şahin - Son Dakika
Spor

İttifak Holding Konyaspor - Galatasaray maçının ardından - Levent Şahin

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Süper Lig'in 17. haftasında 4-3 mağlup oldukları İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasına ilişkin, "Bundan sonraki maçlarda oynadığımız oyundan, yapamadığımız işlerden ders çıkarıp Galatasaray'a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz.

05.01.2021 21:57  Güncelleme: 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Süper Lig'in 17. haftasında 4-3 mağlup oldukları İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasına ilişkin, "Bundan sonraki maçlarda oynadığımız oyundan, yapamadığımız işlerden ders çıkarıp Galatasaray'a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz." dedi.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısına, teknik direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle Levent Şahin katıldı.

Konyaspor'a karşı aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Öncelikle çalışılan, emek verilen bir taktik anlayışın sahaya yansıtılamamasından dolayı çok çok üzgünüm. Oyuna karşı, yenilen gollere karşı, rakibe karşı hem bireysel hem takım olarak tepki veremememizden dolayı üzgünüm. Sonuçta maç trafiği çok fazla. Sadece bu maç için düşüncelerim bunlar. Mağlup olduktan sonra ne çok üzülmeye ne de galip geldikten sonra çok sevinmeye vaktimiz var. Sonuç olarak burada kalan ve burada biten bir maç. Bundan sonraki maçlarda oynadığımız oyundan, yapamadığımız işlerden ders çıkarıp Galatasaray'a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz."

İttifak Holding Konyaspor - Galatasaray maçının ardından - Levent Şahin
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İttifak Holding Konyaspor - Galatasaray maçının ardından - Levent Şahin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement