Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Antrenörü Lorenzo Micelli, 3-1 kazandıkları Asytels Carnaghi maçının ardından, 20 günlük aradan sonra aldıkları galibiyet dolayısıyla takımını kutladığını söyledi.

18.01.2013 01:08

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Antrenörü Lorenzo Micelli, 3-1 kazandıkları Asytels Carnaghi maçının ardından, 20 günlük aradan sonra aldıkları galibiyet dolayısıyla takımını kutladığını söyledi.

Eczacıbaşı'nın İtalyan çalıştırıcısı Micelli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Eğer kazanmak zorundaysanız bu hiçbir zaman kolay değildir. Takımımı bu galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. İyi oynadık ki 20 gündür hiç resmi maç yapmıyoruz. Bu kolay değil" dedi.

İstanbul'da gelecek hafta yapacakları rövanş mücadelesine de bu akşamki ciddiyetle yaklaşmaları gerektiğini vurgulayan Micelli, "Rövanş da 0-0 başlayacak. Halen bir şey yapmış değiliz. Bu akşamki mantalite ile hareket etmemiz gerekiyor ikinci maçta da. Aynı korku ve aynı saygıyla hareket etmemiz gerekiyor. Agresif olmalıyız" diye konuştu.

Lorenzo Micelli, hedeflerinin hem Türkiye ligi hem de Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Takım kaptanı Esra Gümüş de kolay bir galibiyet almadıklarını çünkü İtalyan rakiplerinin kolay bir takım olmadığını dile getirerek, şunları söyledi:

"İtalyan liginin yükselmeye başlayan bir takımı ve iyi top oynuyorlar. Ama biz de iyi hazırlandık. Bizim için çok önemli bir maçtı. İyi başladık maça. Sonrasında ikinci sette biraz bocaladık, istediğimiz taktikleri yapmadık ama sonuçta onların servis karşılamalarını bozduk. İyi bloklarımızla maçın sonucunu getirmeyi başardık. 3-1 gibi bir skorla burada kazanmak iyi oldu. İkinci maçı kendi evimizde oynayacağız. Tabii biz de onun avantajını kullanacağız. İnşallah buradaki gibi sonuçlanır ve rahat bir şekilde geçeriz."

Karşılaşmanın Eczacıbaşı adına yıldız isimlerinden Neslihan Darnel de önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bir İtalyan takımını evinde yenmiş olmamız, bir dahaki maç için umut verici. İnşallah bu turu da atladıktan sonra yolumuza adım adım devam edeceğiz. Çok yoğun ve iyi maçların olduğu bir döneme giriyoruz. Psikolojik ve fiziksel olarak ayakta kalan başarılı olacağını düşünüyorum. Biz de liglere verilen arayı çok iyi değerlendirdik. İnşallah biz adım adım gidiyoruz hedeflerimize doğru. Hedef şampiyonluk."

Muhabir: Barış Seçkin

Yayıncı: Tarkan Demir - CASTELLANZA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement