Magath Transfere Taş Koyacak! - Son Dakika
Spor

Magath Transfere Taş Koyacak!

Magath Transfere Taş Koyacak!

SPORX DETAY HABER - Yeni sezon öncesi yabancı stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Danimarkalı Simon Kjaer ile ilgilendiği iddiası sarı lacivertli camiada heyecan yarattı.

28.07.2012 14:30

SPORX DETAY HABER - Yeni sezon öncesi yabancı stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Danimarkalı Simon Kjaer ile ilgilendiği iddiası sarı lacivertli camiada heyecan yarattı. Ancak Simon Kjaer'ini, takımı Wolfsburg'dan ayrılmak istesine rağmen teknik direktörü Felix Magath'ın onu kadroda tutmak istemesi transferi çıkmaza sokuyor.

Danimarka'nın Midtjylland takımında futbol kariyerine başlayan 23 yaşındaki Danimarkalı futbolcu, geçen sezon İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da kiralık olarak forma giydi. 2008-2010 yılları arasında Palermo'da oynayan ve birçok dünya devinin transfer listesine giren 1.90'lık dev stoper, Bundesliga ekiplerinden  Wolfsburg'a transfer olarak ilginç bir transfer seçimi yapmıştı.

Manchester United'ın 2010 yılı başında ciddi olarak ilgilendiği ve Tottenham ile de transfer dedikoduları çıkan Kjaer, geçen sezon kendisini Roma'ya kiralayan kulübü Wolfsburg'dan ayrılmak istiyor. Ancak Alman ekibin teknik direktörü Felix Magath, genç savunmacıyı kadrosunda tutmak istiyor ve Kjaer'i takımdan ayrılmaması için Danimarkalı oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Fenerbahçe ise Heitinga ve Rolando transferlerindeki görüşmeleri sürdürürken Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde stoper transferini sonuçlandırmak için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Danimarka basınında yer alan haberlerde Fenerbaçe'nin Kjaer için görüşmelere başladığı ve Alman kulübü ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalıştığı iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen ve takımdan ayrılmak isteyen Kjaer için 5 milyon euroluk bir bütçe ayıran sarı lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması Danimarkalı oyuncunun Fenerbahçe'yi tercih etme olasılığını arttıran etkenlerden birisi olarak gösteriliyor.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Magath Transfere Taş Koyacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement