Magic Johnson Nba Yıldızlarına Çıkıştı "Lebron'u Örnek Alın" - Son Dakika
Spor

Magic Johnson Nba Yıldızlarına Çıkıştı "Lebron'u Örnek Alın"

Magic Johnson Nba Yıldızlarına Çıkıştı "Lebron\'u Örnek Alın"

Los Angeles Lakers'ın ve NBA'in efsane oyuncularından Magic Johnson, ligde sessizliğe bürünen yıldızlara çıkıştı.

08.12.2014 14:23

Los Angeles Lakers'ın efsanevi yıldızı Earvin "Magic" Johnson, NBA'de oldukça az kameraların karşısına geçen yıldızlara çıkıştı, LeBron James'i örnek gösterdi.

Yaptığı açıklamalarda yapabilecekleri herhangi bir yanlışın taraftar tepkisine veya büyük servet kaynağı olan sponsor kayıplarına yol açabileceği endişesi ile oldukça az mikrofonların karşısına çıkan yıldız oyuncualrı eleştiren Johnson, James'i ön plana çıkardı.

ESPN'e açıklamalar yapan Johnson" LeBron bu işi çok iyi yapan harika bir örnek. İnsanların karşısına daha fazla çıkmamız gerekiyor. Barışçıl çözümler için bunu yapmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Kamera karşısına çıkmaktan hiç çekinmeyen isimlerden olan LeBron James, İlk Cleveland Cavaliers macerasının ardından Miami Heat'e gideceğini ilk olarak ESPN stüdyolarında yapmıştı. Ayrıca siyasi ve hassas konularda da konuşmaktan çekinmeyen James, Amerika Birleşik Devletleri'nin gündemini hayli meşgul eden "Ferguson olayları" ( Missouri'de Ferguson kasabasında Michael Brown'ın polis müdahalesi ile hayatını kaybetmesi ile başlayan olaylar) hakkında "Bu çok hassas bir olay. Şiddet bir cevap olamaz. Ama aynı şekilde misilleme yapmak da çözüm değildir. Toplum olarak daha doğru şeyler yapmalıyız. Hayatını kaybedenler ve aileleri için dua ediyorum " demişti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Magic Johnson Nba Yıldızlarına Çıkıştı 'Lebron'u Örnek Alın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement